Raed Arafat: AVERTIZAREA pentru Parinti si Elevii din scoli

raed arafat avertizare copii parinti

Raed Arafat a emis astazi o noua avertizare importanta pentru parintii din toata Romania, si le cere sa ii ajute pe copii sa inteleaga cat de important este sa respecte masurile de protectie pentru a se proteja atat pe ei, cat si pe cei din jurul lor, in special pe parinti, si pe cei dragi.

“Este un aspect clar. La poarta È™colii, trebuie respectate regulile care se respectă È™i în È™coală. ÃŽn È™coală, copilul este supus unor reguli clare. Copiii respectă regulile în cea mai mare parte. La poarta È™colii, trebuie È™i părinÈ›ii, È™i bunicii să păstreze aceeaÈ™i regulă, altfel È™i pentru copil e greu să explici de ce la È™coală respectă È™i când iese nu mai respectă, pentru că cel care vine să îl ia nu respectă.

Fără să generalizăm, poveÈ™tile s-au văzut din anumite È™coli nu înseamnă că sunt la toate È™colile. Trebuie să fie o regulă generală. Să înÈ›eleagă părinÈ›ii că au de respectat reguli de distanÈ›are, portul măștii È™i la poarta È™colii. ÃŽl derutează pe copil acest lucru. Copilul pune întrebări când vede diferenÈ›a È™i va întreba de ce trebuie să respect în È™coală È™i afară nu. Și acasă nu e regula, nici la vecini. Copilul vede aceste lucruri È™i începe să pună întrebări.” a declarat Raed Arafat la DIGI 24.