Raed Arafat: AVERTIZAREA pentru Parinti si Elevii din scoli

0

raed arafat avertizare copii parinti

Raed Arafat a emis astazi o noua avertizare importanta pentru parintii din toata Romania, si le cere sa ii ajute pe copii sa inteleaga cat de important este sa respecte masurile de protectie pentru a se proteja atat pe ei, cat si pe cei din jurul lor, in special pe parinti, si pe cei dragi.

“Este un aspect clar. La poarta școlii, trebuie respectate regulile care se respectă și în școală. În școală, copilul este supus unor reguli clare. Copiii respectă regulile în cea mai mare parte. La poarta școlii, trebuie și părinții, și bunicii să păstreze aceeași regulă, altfel și pentru copil e greu să explici de ce la școală respectă și când iese nu mai respectă, pentru că cel care vine să îl ia nu respectă.

Fără să generalizăm, poveștile s-au văzut din anumite școli nu înseamnă că sunt la toate școlile. Trebuie să fie o regulă generală. Să înțeleagă părinții că au de respectat reguli de distanțare, portul măștii și la poarta școlii. Îl derutează pe copil acest lucru. Copilul pune întrebări când vede diferența și va întreba de ce trebuie să respect în școală și afară nu. Și acasă nu e regula, nici la vecini. Copilul vede aceste lucruri și începe să pună întrebări.” a declarat Raed Arafat la DIGI 24.