Vodafone: SURPRIZA URIASA, ce a Anuntat pentru TOTI Romanii

Vodafone are o surpriza uriasa pentru toti romanii, iata ce a anuntat operatorul de telecomunicatii pentru noi toti, si cat de important este.

Vodafone veche

Vodafone ii surprinde astazi pe toti romanii cu un anunt la care mai nimeni nu se astepta, unul de care ar fi bine sa stim, si unul care, pana la urma, e fix pe placul multora care in aceasta perioada isi doreau sa vada un concert. Ei bine, la Arenele Romane din Bucuresti cei de la Vama Veche au sustinut un concert in cursul zilelor trecute, iar Vodafone a inregistrat evenimentul si l-a publicat in totalitate pe website-ul sau pentru toti cei interesati.

Vodafone le ofera tuturor romanilor posibilitatea de a vedea concertul pe care celebra trupa romaneasca l-a sustinut in Bucuresti in fata unui public redus, din cauza pandemiei de Coroanvirus, si totul fara a plati ceva. Accesul la concert a fost limitat, altfel ar fi existat mult mai multi oameni care sa urmareasca reprezentatia celebrei trupe, iar cei de la Vodafone stiu acest lucru, asa ca s-au gandit sa publice totul pe website-ul lor pentru oricine e interesat sa vada “actiunea”.

Vodafone: SURPRIZA URIASA, ce a Anuntat pentru TOTI Romanii

Vodafone spune ca aceasta inregistrare este oferita in exclusivitate pentru toti romanii, si nu doar pentru clientii sai, deci nu trebuie sa aveti vreun serviciu de la operator pentru a va putea bucura de vizionarea intregii reprezentatii. Din pacate cei de la Vodafone nu au publicat pe Facebook tot concertul, insa chiar si asa, il puteti vedea de pe terminalele voastre mobile oricand doriti pentru a va delecta cu muzica pe care sigur nu ati uitat-o.

Vezi concertul Vama de la Arenele Romane, din primul rand, direct de acasă sau de unde vrei tu! În exclusivitate, pe Împreună mai puternici: www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/concert-vama

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 18 septembrie 2020

Vodafone este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, si acest concert a fost cel mai probabil sustinut de catre ei, asta si pentru ca in ultimele luni compania a sustinut multe concerte ale artistilor din toata tara. Cei de la Vodafone au incercat sa ii ajute pe artisti sa isi mentina veniturile, si sa nu renunte la ceea ce stiu cel mai bine sa faca, multe dintre reprezentatiile lor fiind transmise pe retelele de socializare.

Vodafone va mai sustine cu siguranta organizarea altor concerte in perioada urmatoare, si desigur ca nu e exclus sa le vedem pe toate fie pe website-ul sau, fie pe retelele de socializare, asa ca “tineti aproape”.