RCS & RDS: SECRETUL Mare pe care Multi Clienti NU l-au Stiut

RCS & RDS are un foarte mare secret de care multi clienti din Romania nu au stiut, iata ce se intampla, si cat conteaza pentru toata lumea acest lucru.

RCS & RDS neinteles

RCS & RDS are dezvaluit un secret mare pe care multi dintre clientii din Romania nu l-au stiut pana in momentul de fata, si e vorba despre ceva ce cu siguranta ar putea genera cateva discutii aprinse. Cei de la RCS & RDS au in pagina speciala unde afiseaza informatii cu privire la acoperirea 2G/3G/4G/5G din Romania detaliat faptul ca retelele 4G ofera posibilitatea de a naviga pe internet la viteze de pana la 100 Mbps, care oricum rar se ating.

RCS & RDS are o oferta separata pentru cei care vor sa incheie un abonament pe persoana juridica, si sa beneficieze de internet mobil prin stick USB, in acest caz fiind oferite viteze de download de pe internet de pana la 150 Mbps. Chiar daca nici clientii persoane fizice, si nici cei persoane juridice, nu vor atinge vreodata macar 70 Mbps viteza de download in reteaua mobila a celor de la RCS & RDS, e interesanta diferenta intre specificatiile retelelor.

RCS & RDS: SECRETUL Mare pe care Multi Clienti NU l-au Stiut

RCS & RDS neinteles plus
Oferta RCS & RDS pentru abonamentele Activ Plus dedicate persoanelor juridice.

RCS & RDS n-a mai actualizat de mult informatiile pe care le are in pagina de acoperire GSM, cel putin in ceea ce priveste vitezele de download, chiar daca hartile cu acoperirea de care beneficiaza clientii sunt actualizate constant. E posibil ca acolo sa fie problema, si de fapt vitezele in reteaua 4G sa fie mai mari de 100 Mbps, chiar daca de la bun inceput aici a fost pusa limita de catre RCS & RDS pentru clientii persoane fizice din toata tara, cele reale fiind mult mai mici.

RCS & RDS neinteles viteze
Specificatiile RCS & RDS pentru vitezele mobile pentru persoane fizice.

RCS & RDS ar putea avea, pe de alta parte, o limita mai mare de viteza de download pentru clientii persoane juridice, mult mai putini la numar in comparatie cu cei persoane fizice, si e posibil ca 150 Mbps sa fie limita pentru ei. E interesanta diferentierea facuta de catre cei de la RCS & RDS, si indiferent de situatie, ea merita avuta in vedere, chiar daca vitezele reale ale retelei mobile a operatorului sunt cu mult mai mici decat cele specificate.

RCS & RDS are o retea de telefonie mobila care acopera peste 90% din tara, are milioane de clienti, insa are nevoie si de investitii mai mari pentru a putea creste vitezele de care se bucura clientii sai in momentul de fata.