DACIA Duster 3: VIDEO, Cum ar ARATA la Interior si Exterior

DACIA Duster 3 are parte astazi de un video surprinzator care incearca sa ne arate interiorul si exteriorul posibile pentru viitorul model de SUV.

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de masina pe care DACIA il are acum in dezvoltare in vederea lansarii in cursul urmatorilor ani, si foarte multe informatii cu privire la noul SUV tot apar din diverse zone ale presei. Ei bine, astazi nu vorbim despre informatii din presa cu privire la DACIA Duster 3, ci despre un clip video cu un concept care ar trebui sa ne prezinte cum va arata noul model de SUV in momentul in care va fi lansat pentru romani, si nu numai.

DACIA Duster 3 are aici preluate multe dintre elementele pe care le vedem la diverse modele de SUV-uri ale Renault, si desigur unele din interiorul Sandero 3, singurul dintre cele trei noi modele care a avut interiorul prezentat pana in momentul de fata. Puteti vedea foarte clar faptul ca DACIA Duster 3 ar arata cu mult diferit in comparatie cu modelele actuale, dar si cu mult mai bine, iar asta pentru ca vorbim despre un upgrade serios.

DACIA Duster 3: VIDEO, Cum ar ARATA la Interior si Exterior

DACIA Duster 3 nu are deocamdata dezvaluite de catre cineva elementele clare de design, nici pentru interior, si nici pentru exterior, insa privind la ceea ce a facut DACIA pentru modelele Sandero 3 si Logan 3, ne putem face o idee cu privire la noutati. Este destul de clar faptul ca DACIA Duster 3 va veni cu imbunatatiri mari pe partea de design pentru clienti, si e destul de clar ca masina va arata mult mai modern decat modelele de acum.

DACIA Duster 3 va avea un volan nou, o consola centrala complet regandita, probabil si cu o tableta mai mare in mijlocul sau, un bord complet nou, schimbari pentru elementele de design interior din spatiul restul habitaclului, si nu doar atat. Este de asteptat ca DACIA Duster 3 sa fie o schimbare cel putin la fel de mare precum este Logan 3 in comparatie cu actualele modele ale Logan, si asta fara ca pretul de vanzare sa creasca radical pentru clienti.

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, insa lansarea noului model este asteptata abia undeva prin 2023, sau 2024, totul in functie si de cum vor decurge vanzarile cu modelele care abia au fost lansate.