GTA Online: TRUCUL Ireal ce a UIMIT Jucatori din Toata Lumea

GTA Online autobuz

GTA Online este unul dintre cele mai populare jocuri online, in continuare, din intreaga lume, cu milioane peste milioane de jucatori care sunt activi la nivel global, si care se folosesc de tot felul de modificari, si trucuri, pentru a isi face experienta de joc una mult, mult, mai buna.

GTA Online are in clipul video de mai jos un exemplu de acest gen, mai exact un jucator care s-a transformat intr-un autobuz din Fortnite, si a inceput sa umble prin lumea virtuala creata de catre Rockstar Games, spre amuzamentul si uimirea multora dintre jucatorii care l-au vazut in cursul zilelor trecute.

GTA Online poate fi modificat pe calculatoare de catre jucatori pentru ca anumite elemente sa nu arate chiar precum cele pe care le stim deja din versiunea oficiala a titlului, iar in clipul video de mai jos vedem exact o asemenea modificare facuta de catre un jucator care e activ in servere.

GTA Online are in mod frecvent vizibile persoane care fac asemenea modificari pentru titlul celor de la Rockstar Games, multe dintre ele fiind gandite pentru a pacali oamenii, sau pentru a obtine bani si puteri speciale, insa uneori mai vedem si modificari precum cea din clipul video de mai jos.

Some modders turned my friend into a battle bus…. from gtaonline

GTA Online nu permite in mod oficial exploatarea jocului cu modificari de acest gen, astfel ca daca incercati sa le faceti, trebuie sa stiti ca va expuneti unei interziceri si o stergere completa a contului pe care il folositi in platforma virtuala a celor de la Rockstar Games.