Guvernul Romaniei: amenintare pentru profesorii care refuza sa predea online

Guvernul Romaniei profesori

Guvernul Romaniei, prin primul-ministru, Ludovic Orban, a emis o amenintare pentru profesorii care in aceasta perioada refuza sa predea online pentru elevii care fac parte din aceste programe, spunand ca vor fi aplicate masurile legale impotriva celor care refuza sa faca acest lucru.

Guvernul Romaniei e obligat sa raspunda la aceasta intrebare pentru ca au fost cazuri in care profesorii au refuzat sa le predea online elevilor din anumite scoli, insa primul-ministru spune ca se va face tot ceea ce este necesar pentru ca profesorii sa isi faca treaba, iar elevii sa primeasca educatia de care au nevoie in aceasta perioada, si asa, dificila.

Nu pot să îmi imaginez că un profesor poate să refuze să predea copiilor. Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații. Dacă va fi necesar să facem modificări la legea educației, vom face. Nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva cazuri individuale. Unde sun, vom lua măsuri legale. Dar, majoritatea se adaptează și își fac datoria.” a declarat Ludovic Orban la DIGI 24.