Facebook: schimbarea fara precedent facuta pentru poze

facebook proprietate poze

Facebook a anuntat o schimbare pe care nu stiu cati dintre voi ati crezut vreodata ca o veti vedea implementata de catre compania din spatele retelei de socializare, dar iata ca se mai intamplat si lucruri neobisnuite, chiar daca unele dintre ele sunt de bun augur.

Facebook le va permite utilizatorilor din intreaga lume sa isi identifice pozele care circula prin reteaua de socializare, dar de pe alte conturi, si sa ceara excluderea lor din cadrul platformei, astfel incat ele sa nu fie folosite in scopuri malitioase de catre diverse persoane.

Facebook va impune aceste reguli inclusiv pentru Instagram, astfel ca orice fel de poze care au fost republicate acolo vor fi eliminate rapid, dar desigur ca ramane de vazut efectiv cum va functiona acest sistem pe care compania vrea sa il ofere pentru utilizatorii sai.

facebook proprietate poze stergere

“Vrem să ne asigurăm că Facebook este un loc sigur și valoros pentru creatori pentru a-și partaja conținutul. De aceea, am creat instrumente precum Rights Manager în Creator Studio pentru a ajuta creatorii și editorii care au un catalog mare sau în creștere de conținut să controleze mai bine când, cum și unde conținutul lor este distribuit pe Facebook și Instagram. Astăzi, introducem Rights Manager pentru imagini, o nouă versiune a Rights Manager care utilizează tehnologia de potrivire a imaginilor pentru a ajuta creatorii și editorii să își protejeze și să gestioneze conținutul imaginii la scară largă.”