DIGI Romania: ATAC Lansat CONTRA Orange, Telekom, Vodafone

DIGI Romania a lansat in aceasta dimineata un atac foarte serios, si important, impotriva Orange, Vodafone, Telekom, iata ce face operatorul de telecomunicatii.

DIGI Romania ATAC Orange, Telekom, Vodafone oferta

DIGI Romania a anuntat inca de saptamana trecuta o noua campanie promotionala foarte importanta pentru Romania, ea fiind gandita de la bun inceput ca una care sa atace direct Orange, Vodafone, Telekom, si nu doar la nivel de oferte. Cei de la DIGI Romania au lansat in aceasta dimineata ofertele pentru toti romanii, si vorbim despre ceea ce v-am spus si inainte ca ele sa apara, adica reduceri de pret si in luni pentru serviciile pe care le ofera.

DIGI Romania a gandit totusi campania putin diferit fata de celelalte, atacand direct modul in care Orange, Vodafone, Telekom isi fac ofertele pentru clientii pe care ii atrag prin portare, sau pe care incearca sa ii fidelizeze. DIGI Romania ii ironizeaza pe cei de la Telekom pentru ca maresc preturile abonamentelor de cateva ori pe an, lucru care s-a intamplat intre 2019 – 2020, si desigur ca a atras furia multor clienti din toata Romania.

DIGI Romania: ATAC Lansat CONTRA Orange, Telekom, Vodafone

DIGI Romania ATAC Orange, Telekom, Vodafone oferta

DIGI Romania nu-i iarta nici pe cei de la Orange, despre care spune ca ofera preturi reduse la servicii in doar peimele luni dupa incheierea contractului, dar in realitate fix asta ofera acum cu aceasta campanie si cei de la DIGI. In final, Vodafone este “luata in vizor”, in cazul acestei companii de telecomunicatii cei de la DIGI Romania spunand ca vinde posturile de televiziune de sport in cadrul unor extraoptiuni, in loc sa le ofere gratuit pentru clienti.

DIGI Romania combate ofertele concurentei cu reducere de 50% timp de 6 luni dupa incherea contractului pe 2 ani pentru serviciile sale, deci fix ceea ce critica la Orange, doar ca reducerea este mult mai mare la DIGI. Internet fix de 1 Gbps la 20 de LEI, televiziune la 15 LEI, si telefonie mobila nelimitata, inclusiv cu acces 5G la 12 LEI este ceva ce nu veti mai gasi in vreo alta tara europeana, nici macar daca transformati acele preturi in raport 1:1 direct in euro.

DIGI Romania are preturi foarte mici, aceasta este realitatea, iar in cazul internetului vorbim despre cel mai bun din Romania, televiziunea fiind pe acelasi palier, doar telefoania mobile fiind cu mult sub ceea ce ofera Orange, Vodafone, Telekom.