Fortnite: Anuntul care a UIMIT Jucatorii, ce va fi Lansat

Fortnite continua sa faca lucruri grozave pentru jucatorii din toata lumea, si acum vorbim despre o noua surpriza mare care ii asteapta pe cei care raman activi in titlul Epic Games, mai exact celebra trupa BTS fiind pregatita pentru a face parte din lumea virtuala a jocului popular al companiei americane.

Fortnite va fi locatia in care BTS va lansa un nou videoclip muzica, trupa sud-coreeana urmand a-i face debutul pe insula party royale din cadrul jocului, deci vorbim despre o surpriza interesanta pentru jucatori, una care se aliniaza cu altele ce-au avut in centru alti artisti mult mai populari.

Fortnite va avea inclusiv doua emote-uri facute in colaborare cu cei de la BTS, ele urmand a fi lansate in cursul zilei de maine, deci vor putea fi cumparate de catre jucatori din magazin, iar fanii sud-coreeni ai celebrei trupe, sau chiar cei din alte tari asiatice, sigur vor iubi lansarea facuta in joc.

Fortnite a fost scena de prezentare pentru multe concerte, si chiar “proiectii” de filme, Epic Games incheind o varietate de colaborari de-a lungul timpului, si toate pentru a-i ajuta pe jucatorii sai sa aiba o experienta cat mai buna in cadrul titlului atat de iubit la nivel global de catre atat de multi oameni.

Fortnite a fost eliminat din App Store, dupa cum prea bine stiti deja, iar asta lasa Epic Games fara zeci de milioane de jucatori, insa chiar si asa, jocul ramane cel mai popular din lume, cu peste 100 de milioane de jucatori activi la nivel global in momentul de fata.