Vodafone: SURPRIZA Mare pentru Clienti cu un Mesaj GROZAV

Vodafone are o surpriza foarte mare pentru clientii sai din toata Romania, iata cu ce mesaj grozav vine operatorul de telecomunicatii chiar acum.

Vodafone oglindire

Vodafone a anuntat saptamana trecuta un nou pas foarte important in evolutia sa pe piata din Romania, si a lansat o suita de servicii de care se pot bucura foarte multi dintre clientii sai in momentul de fata, ele fiind gandite special pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat o serie de servicii noi pentru clientii care beneficiaza de servicii de televiziune in Romania prin platforma Vodafone TV, si mai jos aveti un exemplu foarte bun.

Vodafone a lansat un nou dispozitiv care permite conectarea la televizoare, si ofera acces la o gama mult mai mare de functii in comparatie cu ceea ce aveau disponibil clientii pana in momentul de fata, fiind vorba despre un upgrade major pentru ei toti. In clipul video de mai jos puteti vedea cum telefoanele pot fi folosite de catre clienti pentru a afisa continut multimedia pe televizoare, ceva ce pana acum Vodafone nu ofera cu dispozitivele anterioare.

Vodafone: SURPRIZA Mare pentru Clienti cu un Mesaj GROZAV

Vodafone prezinta totul ca o evolutie a televiziunii, ca un upgrade major facut pentru clientii sai din toata Romania, si totul multumita unui mediabox 4K care are denumirea The One, si care vine cu o varietate de facilitati. Cea pe care o vedeti mai jos e doar una dintre ele, insa una dintre cele mai bune, si mai mult decat atat, vorbim despre un mediabox care este capabil sa afiseze continut 4K pentru utilizatorii Vodafone din toata Romania chiar acum.

Cu Vodafone TV ai “Trimitere la televizor”. Pe scurt, înseamnă că dai play de pe telefon când ești pe drum, iar când ai…

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 22 septembrie 2020

Vodafone spune ca una dintre cele mai interesante functii pe care le ofera acest dispozitiv este posibilitatea de a inregistra canalele favorite ale oamenilor pe o perioada de 7 zile, acestea fiind accesibile inclusiv de pe telefoane. Desigur ca toate filmele, serialele, canalele de televiziune din Vodafone TV sunt disponibile in aplicatie peste tot pentru toata lumea, cei de la Vodafone creand o lume digitala foarte interesanta pentru cei care vor mai mult de la televizoare.

Vodafone a lansat totul saptamana trecuta, si vorbim despre ceva ce este disponibil pentru utilizatorii din intreaga lume chiar din acest moment, asa ca va puteti bucura de beneficii chiar acum.