Guvernul Romaniei: mesajul pentru milioane de romani din tara

Guvernul Romaniei mesaj protectie

Guvernul Romaniei are un foarte important mesaj care vizeaza milioanele de romani din toata tara, dar si din afara granitelor, unul despre care ar trebui sa stie foarte multa lume in momentul de fata pentru ca de el pot depinde si foarte multe vieti, dupa cum probabil ca stiti.

Guvernul Romaniei le cere romanilor sa respecte masurile de protectie impotriva noului Coronavirus, iar asta pentru ca doar asa putem avea o sansa reala in a reduce numarul de infectari zilnice raportare de catre autoritati in toata tara noastra, acesta fiind intr-o crestere constanta.

“Respectând regulile de protecție sanitară și igiena putem aduce normalitatea mai aproape și putem continua activitățile de zi cu zi.

Indiferent dacă facem un lucru uzual, mersul la cumpărături, ori dacă trebuie să ne decidem viitorul, votând în 27 septembrie, nu trebuie să uităm să purtăm masca de protecție, să ne dezinfectăm mâinile și să păstrăm distanța de siguranță.

Trebuie să îi ajutăm și pe copiii noștri să înțeleagă importanța acestor măsuri. Astfel suntem toți în siguranță și, împreună, punem virusul în izolare.”

COVID-19 ne-a schimbat tuturor viața.

Respectând regulile de protecție sanitară și igiena putem aduce normalitatea mai aproape și putem continua activitățile de zi cu zi.Indiferent dacă facem un lucru uzual, mersul la cumpărături, ori dacă trebuie să ne decidem viitorul, votând în 27 septembrie, nu trebuie să uităm să purtăm masca de protecție, să ne dezinfectăm mâinile și să păstrăm distanța de siguranță.Trebuie să îi ajutăm și pe copiii noștri să înțeleagă importanța acestor măsuri.Astfel suntem toți în siguranță și, împreună, punem virusul în izolare.#votămînsiguranță#echipăpentruviață#școalăînsiguranță#punemvirusulînizolare

Publicată de Guvernul României pe Marţi, 22 septembrie 2020