Raed Arafat: Mesajul foarte IMPORTANT pentru MILIOANE de Romani

Raed Arafat masca oxigenare sange

Raed Arafat a publicat in cursul noptii trecute un mesaj foarte important cu o demonstratie facuta de catre un reporter al Antena 1 cu privire la riscul scaderii nivelului de oxigenare a sangelui in cazul purtarii mastii de protectie impotriva noului Coronavirus.

Raed Arafat publica acest mesaj dupa ce extrem de multe minciuni, crezute de foarte multi oameni extraordinar de creduli, au spus ca purtarea mastii de protectie afecteaza creierul prin reducerea oxigenarii sangelui, ceea ce desigur ca e complet fals, neadevarat, asa cum au demonstrat si multi medici, dar nu toata lumea are capacitatea de a intelege asta.

“Un experiment simplu, realizat de jurnalista Sonia Simionov la UPU Floreasca, demonstreaza faptul ca purtarea mastii de protectie nu afecteaza oxigenarea cum pretind unii “experti” sau comentatori de profesie.

Informatiile false raspandite in ultima perioada despre efectul mastii pot pune viata celor care nu poarta masca sau a celor din jurul lor in pericol. Filmul arata cum oxigenarea ramane la fel si cand sunt purtate 4 masti una peste alta sau cand este purtata o masca FFP2, care este mult mai eficienta decat masca obisnuita chirurgicala, fiind mai greu sa respiri prin ea, in timpul unei probe de efort.
Sa vedem ce au de comentat cei care au impanzit retelel de socializare si spatiul public cu informatiile false care nu au baza stiintifica!

Masca opreste particolele care poarta virusul in ambele directii, dinspre celui care poarta masca si inspre acesta daca cineva din anturaj tuseste, stranuta, sau pur se simplu vorbeste, fiind pozitiv. Ce nu afecteaza masca este oxigenarea, adica aceasta nu limiteaza cantitatea de aer, respectiv oxigen, inspirat si nu reduce oxigenarea!”

Un experiment simplu, realizat de jurnalista Sonia Simionov la UPU Floreasca, demonstreaza faptul ca purtarea mastii de…

Publicată de Raed Arafat pe Marţi, 22 septembrie 2020