BRD Romania: Anunt de ULTIMA ORA Emis pentru TOTI Clientii

BRD Romania are un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, iata ce a decis sa faca banca pentru toata lumea.

BRD Romania compatibilitate

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu milioane de clienti in toata tara, iar in cursul zilei de astazi avem parte si de o veste foarte buna care vizeaza cel putin cateva sute de mii dintre ei. Mai exact, cei de la BRD Romania au reusit intr-un final sa actualizeze aplicatia My BRD Mobile pentru a o face compatibila cu iOS 14, ceva ce la ING Romania, sau BANCA Transilvania nu se intampla, din pacate pentru clientii lor.

BRD Romania a fost doar una dintre bancile care au avut aplicatiile afectate de actualizaarea pentru iOS 14, iar asta deoarece Apple a facut o serie de modificari din cauza carora aplicatiile bancare au incetat sa mai functioneze corect. In cazul celei de la BRD Romania s-a intamplat fix acelasi lucru, insa banca s-a grabit sa rezolve problemele, si sa le ofere iar clientilor experienta de care aveau nevoie pentru a-si folosi in mod obisnuit telefoanele.

BRD Romania: Anunt de ULTIMA ORA Emis pentru TOTI Clientii

BRD Romania publicat chiar in cursul zilei de ieri o actualizare pentru aplicatia MyBRD Mobile din App Store care aduce compatibilitate cu iOS 14, astfel ca toti utilizatorii se pot bucura de posibilitatea de a-si folosi aplicatia fara probleme. BRD Romania spune ca in versiunea noua a aplicatiei a rezolvat unele dintre problemele care existau in versiunile anterioare, dar a implementat si compatibilitatea pentru iOS 14 pe care clientii o asteptau de mult.

BRD Romania face in sfarsit acest update pentru ca era nevoie de o schimbare pentru toti cei care erau interesati sa isi administreze conturile bancare direct de pe propriile telefoane in fiecare zi, si nu aveau o solutie pentru a face asta. Cei de la Apple au luat pe toata lumea prin surprindere cu decizia de a lansa iOS 14 fara prea multa avertizare pentru dezvoltatori, iar BRD Romania a fost una dintre bancile luate prin surprindere de aceasta decizie, insa iata ca intr-un final a rezolvat situati.

BRD Romania mai are multe de implementat pentru clientii sai pentru a le oferi ceea ce isi doresc de la serviciile sale, dar e bine ca face schimari de bun augur, chiar si daca e nevoie de asteptare pentru ele.