Samsung GALAXY S30: Veste GROZAVA, Functia Asteptata de Fani

Samsung GALAXY S30 este in centrul unei vesti grozave cu privire la o functie asteptata de catre foarte multi fani, iata ce se va intampla cu telefoanele.

Samsung GALAXY S30 vision

Samsung GALAXY S30 ar putea avea in sfarsit parte de o functie asteptata de catre fanii din intreaga lume, una extrem de importanta care a tot fost zvonita pentru implementare, dar care pana in momentul de fata a tot lipsit cu desavarsire. Samsung GALAXY S30 ar urma sa aiba implementata o tehnologie speciala care va permite efectuarea recunoasterii faciale la fel de bine precum in cazul Face ID din iPhone, sau cel putin asta aflam acum.

Samsung GALAXY S30 are descoperita o noua marca inregistrata de catre compania Samsung pentru telefoanele sale, ea avand denumirea ISOCELL Vision, si este gandita pentru a fi folosita cu un sistem avansat de recunoastere faciala. Face ID din iPhone este cel mai avansat sistem de recunoastere faciala care a fost implementat pana in momentul de fata in vreun telefon lansat pe pietele din intreaga lume, iar Samsung GALAXY S30 cam vrea sa-l egaleze.

Samsung GALAXY S30: Veste GROZAVA, Functia Asteptata de Fani

Samsung GALAXY S30 ar urma sa aiba in acest ansamblu senzori cu laser, dar si ToF, adica fix ce exista si in telefoanele iPhone ale companiei Apple, totul fiind gandit pentru a oferi cea mai buna expreienta pentru recunoastere faciala. Samsung are de foarte mult timp toate tehnologiile necesare pentru a implementa un asemenea sistem in telefoanele sale, si de ce nu a facut-o pana acum e un mister, insa Samsung GALAXY S30 ar trebui sa rezolve problema.

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa vina cu acest sistem avansat de recunoastere faciala pentru a inlocui cititorul de amprente din ecran, sau poate pentru a-l suplimenta, nimeni nu stie, dar e clar faptul ca e in lucru o asemenea imbunatatire. In ciuda alegerii cititorul de amprente din ecran in locul unui sistem de recunoastere faciala, clientii Samsung vor totusi ce are Apple in iPhone, si Samsung GALAXY S30 le-ar putea indeplini toate dorintele.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat in primavara anului viitor, si pana atunci exista foarte mult timp pentru ca acest sistem sa fie finalizat si lansat de catre cei de la Samsung pentru toata lumea.