Vodafone: Anuntul ce a SURPRINS foarte Multi Romani

Vodafone a facut astazi un anunt foarte important care i-a si surprins pe foarte multi dintre romani, iata ce a decis sa faca operatorul de telecomunicatii.

Vodafone invatamant

Vodafone a facut astazi un anunt care a luat prin surprindere foarte multa lume, insa el este unul extrem de bun, care ar trebui sa si bucure lumea, chiar daca surpriza vine prin prisma faptului ca e vorba despre o initiativa complet noua. Cei de la Vodafone au anuntat ca au cumparat 1200 de tablete pentru copiii care trebuie sa faca in aceasta perioada cursuri online pentru scoala, dar nu au aparatura necesara pentru a invata asa cum trebuie.

Vodafone spune ca a dublat donatiile stranse de la romani pentru a ajuta copiii care vor sa invede, dar nu au apartura necesara, si in total 160.000 de euro sunt cheltuiti de catre fundatia operatorului de telecomunicatii. Cei de la Vodafone sunt foarte activ implicati in proiecte de acest gen, la fel ca si cei de la Orange, iar asta bucura foarte multa lume care stie ca e nevoie ca ai nostri copii sa aiba materialele necesare pentru a invata in fiecare zi.

Vodafone: Anuntul ce a SURPRINS foarte Multi Romani

Vodafone preia aici si rolul autoritatilor, care au promis ca vor cumpara tablete pentru elevii din Romania, insa desigur ca nu au facut asta, asa ca intervin companiile private care iau donatii de la oameni, si fac deasemenea donatii pentru a ajuta copiii. Vodafone a donat sume serioase de bani in perioada starii de urgenta pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus, dar si a multor afaceri, iar acum ajuta copiii sa aiba acces la educatie.

Pregătim valizele cu 1.200 de tablete pe care le-am achiziționat din donațiile voastre, donații pe care Fundatia…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Vodafone stie foarte bine ca fara acesti bani copiii nu vor ajunge vreodata sa poata invata asa cum trebuie in scolile din Romania, asa ca incearca sa intervina acolo unde statul esueaza, si face extrem de bine. Desigur ca cere si implicarea romanilor pentru toate aceste proiecte, si nu doneaza toate sumele din fondurile proprii, chiar daca are incasari de aproape 1 miliard de euro anual, si profit substantial in baza veniturilor generate.

Vodafone va continua mai mult ca sigur aceste initiative, si ramane doar sa vedem cam cati copii va reusi sa ajute cu aceste proiecte extrem de bune care ar trebui preluate inclusiv de catre alte companii.