Raiffeisen Bank: SURPRIZA pentru Romani, Ce a Anuntat Banca

Raiffeisen Bank are o noua surpriza grozava anuntata pentru romanii din toata tara, iata ce a pregatit pentru noi toti, si cum ne putem bucura de asta.

Raiffeisen Bank casian

Raiffeisen Bank continua sa aiba surprize foarte bune pregatite pentru romani, celebra banca facand astazi un anunt foarte interesant care ar trebui sa ajunga la ochii si urechile multor persoane care sunt dornice sa mai vada putina arta. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca in aceasta seara urmeaza sa fie publicat cel de-al saselea episod din making of-ul “Caragiale e de vina”, deci veti revedea unii dintre actorii vostri favoriti in doar cateva ore.

Raiffeisen Bank a facut un serial foarte interesant prin care incearca sa ii ajute pe romani sa ramana in “contact” cu arta, indiferent unde se afla, si chiar daca nu pot participa la evenimente culturale in aceasta perioada. In aceasta seara cei de la Raiffeisen Bank prezinta un interviu cu Cristina Casian, aceasta intitulandu-l “De ce suntem atat de buni ?”, iar in el va vorbi despre munca sa in cadrul proiectului artistic prezentat de catre banca.

Raiffeisen Bank: SURPRIZA pentru Romani, Ce a Anuntat Banca

Raiffeisen Bank va difuza acest autointerviu incepand cu ora 19:30, cea la care a difuzat toate celelalte materiale care au fost inregistrate de catre actori pentru toate reprezentatiile pe care banca le-a sustinut de-a lungul timpului. Raiffeisen Bank a investit sume serioase de ceva vreme pentru a le permite actorilor din Romania sa puna in scena diverse piese pe care nu le-ar fi putut prezenta intr-un alt mod, pandemia de Coronavirus impiedicandu-le initiativele.

În seara aceasta, în #StagiuneVirtuala, ridicăm cortina pentru episodul 6 din Making-of "Caragiale e de vină" – "De ce…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Raiffeisen Bank ne prezinta in aceasta seara felul in care artista vede din propria perspectiva making of-ul proiectului “Caragiale e de vina”, si vorbim despre o idee foarte interesanta pentru cei care au urmarit reprezentatia. Raiffeisen Bank este la al saselea episod, primele 5 fiind deja disponibile in cadrul platformei, ceea ce inseamna ca aveti suficient timp pentru a le urmari, daca nu ati facut deja acest lucru pana in momentul de fata.

Raiffeisen Bank va continua seria de proiecte artistice si cu alte reprezentatii importante, asa ca ramane doar sa urmariti cu mare atentie tot ceea ce a pregatit banca pentru toata lumea in perioada urmatoare.