Windows 10: Schimbarea IMPRESIONANTA Anuntata de Microsoft

Windows 10 are anuntata o schimbare impresionanta de catre compania Microsoft, sistemul de operare urmand a trece printr-o serie de modificari mari.

Windows 10 santinela

Windows 10 este cel mai popular sistem de operare pentru calculatoare in momentul de fata, unul dintre cele mai utilizate la nivel global, insa va avea parte de o schimbare foarte mare, conform celor de la Microsoft. Mai exact, compania americana intentioneaza sa schimbe intr-o foarte mare masura sistemul antivirus care este disponibil pentru Windows 10, pregatind modificari foarte mari menite sa-i faca pe utilizatori sa il foloseasca mai des.

Windows 10 are toate aceste schimbari majore anuntate de catre cei de la Microsoft in cadrul evenimentului Ignite 2020, compania dorind sa combine Microsoft 365 Defender, cu Azure Defender in serviciul Microsoft Defender. Vorbim despre servicii foarte puternice menite sa descopere pericolele de pe intregul internet, iar in cadrul Windows 10 ele vor ajuta oamenii sa fie in siguranta totala indiferent ce fac in propriile calculatoare in viata de zi cu zi.

Windows 10: Schimbarea IMPRESIONANTA Anuntata de Microsoft

Windows 10 ar oferi cea mai buna protectie posibila pentru utilizatorii din lumea intreaga, inteligenta artificiala urmand a fi folosita pentru a detecta aproape orice fel de atacuri care sunt indreptate impotriva utilizatorilor. Azure Sentinel urmeaza deasemenea sa joace un rol foarte important in tot acest sistem al celor de la Microsoft, si va fi integrat pentru a-i proteja pe utilizatorii Windows 10 impotriva atacurilor venite din surse necunoscute cand sunt conectati la internet.

“Echipele de securitate s-au străduit din punct de vedere istoric să țină pasul cu amenințările și semnalele pe un pachet de soluții slab integrate, care nu reușesc să acopere lărgimea încărcăturilor de lucru, a norilor și a dispozitivelor pe care le rulează companiile. Securitatea digitală este legată de oameni – este vorba de împuternicirea apărătorilor să apere și să protejeze angajații, datele, munca și siguranța personală. Este vorba de a face oameni și organizații rezilienți într-un mediu de schimbări neașteptate, cum ar fi munca la distanță pe scară largă.”

Windows 10 va avea parte de o regandire totala a sistemului antivirus nativ, unul pe care nu prea multa lume il foloseste in mod obisnuit, dar unul pe care Microsoft vrea sa il faca mult mai util pentru toata lumea. Modificarile pe care cei de la Microsoft le fac pentru Windows 10 vor aduce un nivel ridicat de siguranta pentru toata lumea, vor face PC-urile mult mai dezirabile pentru cei care folosesc Mac-uri si vor securitate, insa totul va necesita timp pentru a fi realizat asa cum trebuie.

Windows 10 va avea toate aceste modificari facute de catre cei de la Microsoft in urmatorul an, dar e nevoie de foarte multa rabdare pentru ca totul sa fie facut si asa cum trebuie, fara sa le dea batai de cap utilizatorilor.