Fortnite: AVERTIZAREA Importanta pentru Jucatori de la Epic

Fortnite stergere

Fortnite, unul dintre cele mai populare jocuri online din lume in momentul de fata, trece printr-o perioada foarte dificila din cauza unei dispute dintre dezvoltatorul sau, Epic Games, si companiile Apple si Google, totul din cauza comisioanelor percepute de catre cele din urma pentru a facilita incasarea de plati.

Fortnite a fost eliminat atat din App Store, cat si din Google Play Store, ambele magazine de aplicatii nepermitand jucatorilor sa mai instaleze jocul, sau sa faca actualizari, insa in cazul Android inca se poate instala jocul direct din website-ul celor de la Epic Games, deci macar aici vestile sunt bune.

Fortnite ar putea totusi sa dispara complet din telefoanele utilizatorilor daca acestia instaleaza iOS 14 in ele, iar asta e avertizarea pe care Epic Games o face pentru toata lumea in momentul de fata, compania incercand sa-i tina pe oameni conectati in continuare la titlul sau.

Fortnite ar putea disparea din telefoanele utilizatorilor doar daca acestia nu au spatiu suficient in telefoane cand vor sa instaleze iOS 14, si aleg sa foloseasca optiunea care il elibereaza prin stergerea automata a unor aplicatii, si reinstalarea lor, stergerea jocului fiind una permanenta, din pacate.

Fortnite nu va fi afectat daca jucatorii au suficient spatiu de stocare in telefoanele lor, adica nu va fi necesara eliberarea sa pentru a instala iOS 14, insa aici lucrurile depind foarte mult de dispozitivele oamenilor pe care se face instalarea.