Kaufland: OFICIAL, ce vor Primi GRATUIT Clientii de Astazi

Kaufland a facut in mod oficial un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toti cei care fac asta.

Kaufland propriu

Kaufland a facut astazi un nou anunt surprinzator pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca are o noua gratuitate anuntata pentru toti cei care ii cumpara produsele din oricare dintre magazinele din Romania. Cei de la Kaufland sarbatoresc 15 ani de activitate in Romania, iar cu aceasta ocazie au pregatit o multitudine de surprize foarte bune pentru toti clientii din Romania, printre ele numarandu-se si cea care a fost anuntata acum cateva ore.

Kaufland isi anunta clientii din Romania ca pentru cumparaturile facute in oricare dintre magazinele sale din tara pot primi in mod gratuit unele dintre produsele sale de brand propriu, dar numai daca folosesc si cardul digital al lantului. Stiti deja ca puteti face un card digital pentru aplicatia celor de la Kaufland in oricare dintre magazinele sale din Romania, la centrul pentru relatii cu clientii, acolo fiind oferite toate detaliile necesare, si fiind facuta inregistrarea in sistem.

Kaufland: OFICIAL, ce vor Primi GRATUIT Clientii de Astazi

Kaufland spune ca daca ati facut achizitii de 1000 de LEI din magazinele sale, si ati folosit inclusiv cardul digital, atunci puteti castiga unul dintre premiile de brand propriu pe care lantul de magazine le ofera in momentul de fata. Puteti vedea mai jos brand-urile care intra in promotia celor de la Kaufland, si vorbim despre unele care inregistreaza si vanzari destul de bune, mai ales ca au preturi mai mici decat produsele similare de la alte brand-uri.

Ne bucurăm că de 15 ani ai încredere în mărcile noastre proprii. Acum e rândul nostru să îți mulțumim. De aceea, îți…

Publicată de Kaufland Romania pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Kaufland impune folosirea cardului digital pentru achizitii deoarece acolo e si mai simplu de verificat cand au fost facute cumparaturile de catre clienti, si ei pot fi mult mai usor confirmati ca fiind cei care au facut achizitiile. Daca indepliniti aceasta conditie, atunci se pare ca oricine atinge acea limita de cumparaturi din magazinel Kaufland va primi gratuit unul dintre produsele pe care lantul a decis sa le ofere in mod gratuit pentru toata lumea.

Kaufland are foarte multe promotii foarte interesante in aceasta perioada in care sarbatoreste implinirea a 15 ani de activitate in Romania, asa ca trebuie sa fiti atenti la ceea ce anunta pentru noi.