Google Maps afiseaza informatii despre numarul cazurilor de Coronavirus

Google Maps cazuri coronavirus

Google Maps are lansata o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din toata lumea, aceasta urmand a le face viata mult mai usoara multora dintre ei, iar asta pentru ca aplicatia va incepe sa afiseze numarul de cazuri la 100.000 de locuitori pentru diverse zone de pe glob.

Google Maps va avea informatiile privind cazurile noi de Coronavirus afisate intr-un format special care va putea fi activat exact precum informatiile despre trafic, vizualizarea in modul satelit, etc, astfel ca utilizatorii vor putea alege cum sa vada respectivele informatii.

Google Maps lanseaza aceasta noua functie majora chiar de saptamana aceasta, un pas foarte important pe care compania il face pentru a ii ajuta pe oameni, dar si un pas foarte important dus in lupta cu pandemia de Coronavirus, dar trebuie sa asteptati ca ea sa apara in iPhone si Android.

Google Maps cazuri coronavirus afisare

“Când deschideți Google Maps, atingeți butonul de straturi din colțul din dreapta sus al ecranului și faceți clic pe „COVID-19 info”. Apoi veți vedea o medie de șapte zile de cazuri noi de COVID la 100.000 de persoane pentru zona hărții pe care o priviți și o etichetă care indică dacă cazurile sunt în tendințe în sus sau în jos. Codificarea culorilor vă ajută, de asemenea, să distingeți cu ușurință densitatea noilor carcase dintr-o zonă. Datele tendențiale ale cazurilor sunt vizibile la nivel de țară pentru toate cele 220 de țări și teritorii acceptate de Google Maps, împreună cu datele la nivel de stat sau provincie, județ și oraș, acolo unde sunt disponibile.”