Orange: Vestea GROZAVA, Profita cat Inca mai este GRATUIT

Orange are o veste grozava pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere in continuare gratuit, si de ce e bine sa profiti cat mai poti.

orange bonificatie

Orange are astazi o noua veste grozava pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa prelungeasca o gratuitate pe care o oferea de ceva vreme, si care a facut bucurosi extrem de multi clienti din toata tara. Cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a activa in mod gratuit 100 GB de trafic de internet, prin aceasta pagina, pe care sa-i foloseasca oriunde vor in tara noastra, iar oferta aceasta continua.

Orange anuntase initial ca promotia va fi valabila pana la final de august, ea fiind prelungita pana la final de septembrie, insa iata ca acum e prelungita pana la inceputul lunii noiembrie, deci inca mai putem beneficia de mult internet gratuit. Orange a inceput sa ofere 100 GB de internet gratuit pentru oricine chiar din perioada verii, totul pentru a ii ajuta pe romani sa ramana mereu conectati cu cei dragi, si situatia continua fara oprire acum.

Orange: Vestea GROZAVA, Profita cat Inca mai este GRATUIT

Orange permite activarea acestui bonus de catre oricare dintre clientii sai direct din pagina de profil a contului pe care-l au inregistrat in My Orange, deci nu puteti face activarea din vreo alta parte, doar din cont, si doar daca-l aveti. Orange impune crearea unui cont in cadrul platformei sale online pentru clientii care vor sa profite de aceasta oferta speciala, astfel ca nu prea aveti alta sansa decat sa respectati cerintele operatorului, astfel nu puteti profita de promotie.

Orange continua aceasta oferta si pentru ca in ultima perioada s-a laudat cu certificarea pentru cea mai rapida retea de telecomunicatii 4G din Romania, si vrea sa le arate romanilor ca lucrurile stau intr-adevar asa. Realitatea este ca Orange are intr-adevar viteze de internet foarte bune pe partea de telefonie mobila, si e normal sa fie asa din moment ce a facut investitii mari pentru a-si asigura un avantaj in fata tuturor competitorilor din Romania.

Orange mai are si alte promotii speciale pentru clientii din toata tara, si n-ar strica sa va uitati cu atentie la toate inainte sa va decideti ce anume vreti sa activati in momentul de fata pentru a folosi.