Vodafone: Multi Clienti NU STIAU ce SURPRIZA a fost Lansata

Vodafone a surprins foarte multa lume cu o lansare foarte importanta, iata ce nu stiau multi dintre clientii operatorului de telecomunicatii.

Vodafone inregistrari

Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, a anuntat zilele trecute o surpriza uriasa pentru clientii sai din toata tara, un upgrade majora pentru serviciile pe care le ofera, si totul la cateva luni dupa achizitia UPC. Vodafone a anuntat in mod oficial lansarea pentru Vodafone TV a unui mediabox capabil sa le ofere clientilor o serie de beneficii pe care putini credeau ca le vor avea, si de care multi nici nu stiau.

Vodafone le ofera clientilor din Romania posibilitate de a inregistra emisiunile favorite timp de o saptamana, pentru ca apoi sa le poata urmari oricand au timp sa faca asta, lucru imposibil pana acum. Puteti vedea mai jos un clip video pentru promovarea noului serviciu, insa el este extrem de util pentru clientii Vodafone care nu au timp sa urmareasca la TV chiar tot ceea ce si-ar dori, mai ales intr-o perioada de toamna, tot mai aglomerata.

Vodafone: Multi Clienti NU STIAU ce SURPRIZA a fost Lansata

Vodafone spune ca inregistrarea emisiunilor preferate ale utilizatorilor se face in mod automat, deci probabil e nevoie ca ei sa aleaga care sunt emisiunile favorite, iar inregistrarea automata a acestora e facuta in cloud-ul companiei. Vodafone spune ca utilizatorii trebuie sa-si aleaga canalele de pe care vor sa faca inregistrarile, si acestea vor fi disponibile pana la 7 zile pentru vizualizare, suficient timp pentru a urmari ceea ce ati ratat.

Cu Vodafone TV, ai emisiunile preferate înregistrate automat timp de o săptămână. Acum poți fi relaxat că nu mai pierzi…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 24 septembrie 2020

Vodafone nu este primul operator de telecomunicatii din Romania care lanseaza un asemenea serviciu pentru clientii sai, cei de la Telekom avand ceva similar de ceva vreme, la fel ca si Orange. DIGI Romania nu are un serviciu similar pentru clientii sai, ceea ce e surprinzator, avand in vedere ca are atat de multi abonati ai serviciilor de televiziune, cu o cifra in continua crestere, dar e posibil sa ofere ceva similar prin DIGI Online undeva in viitor.

Vodafone ofera aceste beneficii pentru clienti doar prin intermediul mediabox-ului pe care l-a anuntat in mod oficial zilele trecute, deci altfel nu va puteti bucura de aceasta functionalitate surprinzatoare.