HUAWEI WATCH GT 2 Pro a fost Lansat Oficial si in Romania

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

HUAWEI WATCH GT 2 Pro, cel mai nou smartwatch de top al companiei Huawei, a fost lansat in mod oficial si in Romania de catre producator, iata toate detaliile.

“București, 23 septembrie 2020 – Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea HUAWEI WATCH GT 2 Pro, cel mai recent model din premiata Serie Huawei WATCH GT 2, unul dintre cele mai bine vândute smartwatch-uri din lume, pe piața din România. Cu un design premium și monitorizare avansată a activităților sportive și a sănătății, noul HUAWEI WATCH GT 2 Pro este ideal pentru exploratorii urbani. HUAWEI WATCH GT 2 Pro este disponibil local începând cu data de 29 septembrie. Timp de două săptămâni, în intervalul 29 septembrie – 13 octombrie, utilizatorii vor primi, la achiziționarea acestuia, un cântar Huawei Smart Scale CH – 100, pentru o experiență de monitorizare a activității fizice mai plăcută și mai complexă.

Cu un design robust premium, monitorizare avansată a activităților sportive, monitorizare profesională a sănătății, durată de viață a bateriei de două săptămâni și încărcare wireless, noul HUAWEI WATCH GT 2 Pro reprezintă o alegere inspirată, atât pentru împătimiții de fitness, cât și pentru utilizatorii ocazionali.

Design profesional construit pentru a rezista
Noul HUAWEI WATCH GT 2 Pro este conceput în special pentru a-i ajuta pe utilizatori să exploreze mai mult. Indiferent dacă explorează lumea din jur, învață noi abilități sau își testează limitele potențialului de fitness, Huawei WATCH GT 2 Pro este tovarășul perfect pentru a înregistra realizările sportive și starea de sănătate a utilizatorilor.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro este un smartwatch minimalist, confortabil și robust în același timp. Ceasul este fabricat din safir, are un exterior mai dur, mai durabil și texturat, rezistent la zgârieturi, chiar și în timpul sporturilor în aer liber. Cadrul ceasului este realizat din titan. HUAWEI Watch GT 2 Pro este extrem de rezistent, astfel că utilizatorii îl pot purta chiar și în excursii aventuroase.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro vine în două variante de culoare: Night Black pentru ediția sport și Nebula Grey pentru ediția clasică.

Echipat cu peste 200 de fețe de ceas, HUAWEI WATCH GT 2 Pro le oferă utilizatorilor multe opțiuni de personalizare. În plus, Huawei Share OneHop Watch Face le permite acestora să transfere, printr-o simplă atingere, imagini din galeria foto a smartphone-ului lor pentru a personaliza fața ceasului și pentru a se exprima așa cum își doresc. Utilizatorii pot alege diferite layout-uri care arată timpul mareelor, constelațiile și fazele lunii, pentru a cunoaște natura în timpul explorărilor lor.

Moduri sportive profesionale
Fie că utilizatorii încep sporturi noi sau caută să își ducă performanțele la nivelul următor, HUAWEI WATCH GT 2 Pro oferă peste 100 de moduri de activități sportive. Acestea includ moduri sportive noi precum schiul, schiul de fond, snowboarding-ul și golful. Modurile de schi monitorizează viteza medie a utilizatorilor, distanța, traiectoria, coborârea cumulativă, panta maximă, ritmul cardiac, saturația oxigenului din sânge și multe altele, cu memento-uri vocale pentru mai multă siguranță. Modul destinat golfului este ideal pentru perfecționiști, deoarece analizează ritmul și viteza swingului utilizatorului, oferind chiar și demonstrații vizuale de swing pe fața ceasului.

Pe lângă noile moduri sportive, Huawei oferă pe HUAWEI WATCH GT 2 Pro o gamă variată de sporturi extreme, activități de agrement, sporturi nautice, jocuri cu mingea și sporturi pe zăpadă. Detectarea automată a antrenamentului pentru șase moduri de antrenament este, de asemenea, inclusă, oferind o experiență de monitorizare completă.

Indiferent de sportul practicat, ghidul de siguranță în aer liber se asigură că utilizatorul este pregătit să înfrunte intemperiile. Utilizatorii pot urmări răsăritul, apusul soarelui, faza lunii, orele de maree și alertele meteorologice severe. Acest lucru este foarte util pentru pasionații de activități în aer liber.

Mulți consumatori au petrecut recent mult timp antrenându-se singuri sau acasă, generând o cerere ridicată de antrenare personală virtuală. HUAWEI WATCH GT 2 Pro oferă toate acestea, conținând peste 10 cursuri de alergare preinstalate, cu un serviciu ghidat care să mențină utilizatorii motivați.

Urmărirea profesională a sănătății
Huawei a îmbunătățit semnificativ capacitățile de monitorizare a sănătății pe noul HUAWEI WATCH GT 2 Pro. Urmărirea ritmului cardiac este cea mai avansată, deoarece tehnologia actualizată de monitorizare a ritmului cardiac HUAWEI TruSeen™ 4.0+ se combină cu o lentilă LED 6-în-1 și un spate din sticlă de safir, pentru citiri mai precise. Fie că utilizatorul aleargă, înoată sau practică un alt sport, HUAWEI WATCH GT 2 Pro monitorizează ritmul cardiac în timp real, ritmul cardiac în timpul antrenamentului, cea mai mare absorbție de oxigen, timpul de recuperare și multe altele.

În scenariile de gestionare a sănătății, HUAWEI WATCH GT 2 Pro suportă monitorizarea ritmului cardiac pe 24 de ore, în repaus, notificări pentru ritm cardiac anormal, urmărirea științifică a somnului, monitorizarea stresului pe tot parcursul zilei și detectarea saturației oxigenului din sânge (SpO2).”