BCR Romania: Surpriza URIASA, ce le Ofera GRATUIT Romanilor

BCR Romania are o surpriza uriasa pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit acum, si cum poti profita de aceasta idee grozava.

BCR Romania trotinete

BCR Romania a anuntat o surpriza uriasa pentru romanii din toata tara, una de care ai putea sa profiti pentru ca nu e disponibila pentru foarte mult timp, si cel mai probabil te va face destul de fericit. Vorbim despre o surpriza foarte interesanta pe care cei de la BCR Romania au pregatit-o, ei gandindu-se sa le ofere studentilor din toata Romania posibilitatea de a castiga o trotineta electrica daca isi fac un cont bancar George.

BCR Romania are aceasta oferta disponibila exclusiv pentru studentii din toata Romania, si exclusiv pentru cei care isi fac un cont George online, deci nu vorbim despre ceva care sa fie disponibil si pentru alte persoane, sau in alt mod. Mai mult decat atat, studentii trebuie sa isi inregistreze contul bancar cu George 100% online, altfel nu sunt inscrisi in acest concurs pe care il desfasoara cei de la BCR Romania, deci daca mergeti intr-o sucursala nu veti putea participa.

BCR Romania: Surpriza URIASA, ce le Ofera GRATUIT Romanilor

BCR Romania le cere deasemenea studentilor sa faca macar o tranzactie cu noul lor card pentru a putea fi inscrisi automat in concurs, acesta fiind livrat gratuit la adresa lor de resedinta, astfel ca totul e simplu, si usor. Ideea din spatele acestei campanii este foarte interesanta, BCR Romania incercand sa convinga cat mai multi clienti sa foloseasca platforma George pentru nevoile lor bancare, ceea ce pana la urma poate fi de ajutor pentru multi.

George îți face plimbările mai simple. Dacă ești student și ai între 18-24 de ani, poți câștiga una dintre cele 50 de…

Publicată de BCR pe Joi, 24 septembrie 2020

BCR Romania a investit foarte mult pentru a-l crea pe George, un asistent bancar inteligent a carui menire este de a ajuta clientii sa beneficieze de o experienta de banking foarte buna, ceea ce in multe cazuri se si intampla, spre multumirea multora. BCR Romania are cateva campanii interesante in care ofera destule gratuitati pentru clientii sai din toata Romania, sau chiar pentru cei care vor sa-i devina clienti, si mai toate au legatura cu George.

BCR Romania desfasoara aceasta campanie cu trotinete electrice pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati sa castigati un asemenea dispozitiv, ar trebui sa va grabiti si sa nu ratati ocazia.