GTA 5: Anuntul URIAS, Va fi Oferit GRATUIT pentru Jucatori

GTA 5 bonitate

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, iar compania Rockstar Games vrea sa il mentina in aceasta situatie, astfel ca jucatorii il vor primi gratuit de la ea si dupa ce noua consola Playstation 5 va fi lansata, daca ei detin versiunea pentru Playstation 4 acum.

GTA 5 va fi practic oferit ca un upgrade gratuit pentru cei care au versiunea pentru Playstation 4 si vor sa treaca la cea pentru Playstation 5, iar asa Rockstar Games e asigura ca jucatorii nu renunta la titlu pentru ca ar trebui sa cumpere versiunea noua pentru a se putea juca din nou.

GTA 5 a fost oferit gratuit acum cateva luni de catre Rockstar Games i ncadrul unei colaborari cu cei de la Epic Games, iar atunci jocul a fost atat de cautat incat a blocat total website-ul companiei partenere, el neputand fi descarcat initial de catre chiar oricine era interesat.

GTA 5 este un joc extrem de popular in momentul de fata multumita faptului ca exista si foarte multi jucatori care si-au creat conturi cu foarte multi bani, masini, arme, etc, deci nu vor sa renunte prea usor la tot pentru a schimba jocul, asa ca Rockstar Games ar trebui sa nu le dea motive sa faca asta.

GTA 5 va avea anul viitor lansat un upgrade important care va aduce pe Playstation 5 o versiune imbunatatita, special gandita pentru aceasta consola, deci un upgrade gratuit pentru cei care au Playstation 4 ar putea fi o idee excelenta in momentul de fata, ceea ce pana la urma vine ca o idee buna.