WhatsApp: SECRETELE Functiei Asteptate de MILIOANE de Oameni

WhatsApp are astazi noi secrete dezvaluite in legatura cu o foarte importanta functie asteptata de catre milioane de oameni din intreaga lume, iata detaliile.

WhatsApp parasire

WhatsApp are astazi noi secrete dezvaluite pentru o functie extrem de interesanta care este asteptata de catre milioane de oameni de pe intreaga planeta, ea urmand a aduce o schimbare pe care foarte multi o doreau de ceva vreme. WhatsApp a avut zilele trecute descoperita o functie noua care va permite trimiterea de mesaje cu poze si clipuri video care expira la o anumita perioada de timp dupa expediere, exact precum in cadrul Snapchat.

WhatsApp implementeaza aceasta functie pentru ca ea este foarte populara in cadrul Snapchat, iar utilizatorii sai o cer de mult pentru a trimite anumite tipuri de poze si clipuri video, si astazi aflam alte noutati cu privire la ea. WhatsApp a inceput sa testeze mai serios aceasta functie noua pentru utilizatorii care folosesc versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele Android, iar multumita acestui lucru, acum vedem si cum arata mesajele pentru conversatii.

WhatsApp: SECRETELE Functiei Asteptate de MILIOANE de Oameni

WhatsApp parasire conversatie

WhatsApp va afisa un mesaj care le spune oamenilor ca imaginea, sau clipul video, vor disparea din conversatie in momentul in care ei o parasesc, astfel ca oamenii stiu ca nu vor mai vedea respectivul continut. Dupa ce a disparut respectivul continut din conversatie, cei de la WhatsApp vor avea un alt mesaj prin care le spun oamenilor ca pozele si clipurile video au expirat, astfel ca ei nu le mai pot vedea, ceea ce e normal pentru aceasta functie importanta.

WhatsApp parasire disparitie

WhatsApp lucreaza de putin timp la aceasta noua functie speciala, deci inca mai are multe de rezolvat in ceea ce o priveste, astfel ca mai avem destul de asteptat pana cand ea va fi 100% pregatita pentru utilizare la scara larga. Asta inseamna ca e posibil ca WhatsApp sa lanseze noua functie undeva prin noiembrie, sau decembrie, ori cel mai tarziu in prima parte a anului viitor, totul in functie de planurile pe care si le-a stabilit compania cu privire la ea.

WhatsApp are in dezvoltare si alte functii foarte interesante pentru utilizatorii sai, insa pentru ca ele sa apara e nevoie de mai multa asteptare, deci va trebui sa avem rabdare pana cand totul va fi 100% pregatit pentru noi.