DACIA Logan: FOTO cu Modelul IREAL la care NU VISAI Vreodata

DACIA Logan apare astazi intr-un model ireal la care nici macar nu ai visat vreodata, iata cum arata masina care ar putea schimba multe in Europa.

DACIA Logan suv stepway

DACIA Logan este una dintre cele mai populare masini din oferta producatorului roman de la Mioveni, una dintre cele mai cunoscute masini din Europa, iar pentru ca e atata de cunoscuta, un grafician s-a gandit a ne-o arate intr-un mod inedit. Mai exact, mai jos puteti vedea o versiune Stepway SUV a DACIA Logan in viziunea unui grafician brazilian, care s-a gandit ca nu ar fi rau daca DACIA ar merge putin mai departe cu design-urile sale.

DACIA Logan in aceasta versiune ar fi un SUV cu 7 locuri, adica un fel de concurent pentru noul Lodgy la care lucreaza DACIA, dar un concurent care e posibil sa arate mult mai bine decat acel model pregatit de catre producatorul roman. Versiunea Stepway a DACIA Logan este una inaltata, care e ceva mai buna in afara soselor in comparatie cu modelul standard, insa ceea ce vedem aici merge chiar mai departe decat ceea ce vedem chiar si la versiunea a 3-a.

DACIA Logan: FOTO cu Modelul IREAL la care NU VISAI Vreodata

DACIA Logan suv stepway spate
Design concept de KDesign AG.

DACIA Logan intr-un asemenea format n-ar mai fi Logan, ci un fel de mini Duster, dar cum seria Stepway a fost intotdeuna ceva mai ridicata de la sol, poate ca un model special de acest gen n-ar fi tocmai o idee rea. Desigur ca aceasta versiune a DACIA Logan este prezentata cu elemente preluate chiar si de la masini din afara Renault, design-ul total nefiind 100% usor de identificat cu actualele SUV-uri pe care le vinde producatorul francez.

DACIA Logan ramane totusi o sursa de inspiratie pentru graficieni, iar ceea ce vedem in imaginile de mai sus e putin probabil sa fie transformat in realitate, mai ales ca avem deja modelul Spring pregatit de catre producator. Acel model e destul de similar in idee de baza cu ceea ce ni se prezinta aici, doar ca utilitatea sa e redusa din cauza faptului ca este o masina electrica a carei autonomie este foarte redusa, ceea ce e o problema mare.

DACIA Logan va fi totusi prezentata marti in versiunea a 3-a pregatita de catre cei de la DACIA, si vom vedea foarte multe noutati interesante dezvaluite de catre producatorul roman pentru toata lumea in cursul acelui eveniment special.