Raed Arafat: anuntul care va dezamagi multi romani

Raed Arafat revelion

Raed Arafat a facut un anunt care cu siguranta va dezamagi extrem de multi romani, un anunt de care ar fi bine sa stie foarte multa lume pentru ca vorbim despre schimbari mari care se intampla in vietile tuturor, si e bine sa fim pregatiti pentru ceea ce urmeaza sa se intample peste cateva luni.

Raed Arafat spune ca Anul Nou nu va mai fi sarbatorit la fel, in strada, in grupuri mari, ceea ce e perfect normal pentru ca pandemia de Coronavirus nu va disparea ca prin minune, iar petreceri de infectare in strada autoritatile nu vor permite, insa mari intrebari vin vis-a-vis de cele din restaurante, si nu numai.

“Cred că astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta. Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelion și care vor începe presiunile că vor să organizeze revelioane ca în fiecare Revelion.

Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum ca în alți ani încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred!” a declarat Raed Arafat la DIGI 24.