DIGI Mobil: Anuntul GROZAV, Gratuitate UNICA pentru Romania

DIGI Mobil are un anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, oferind o gratuitate unica pentru tara noastra, iata de ce poti beneficia acum.

DIGI Mobil asimilare

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, avand milioane de clienti la nivel national, asa cum prea bine stiti unii dintre voi deja, si extinzandu-se in continuare cu destul de mare rapiditate. Cei de la DIGI Mobil le ofera clientilor din toata Romania si posibilitatea de a-si folosi beneficiile din abonamente inclusiv in roaming, iar pentru cei care fac asta, si calatoresc in Ungaria, exista o veste foarte buna.

DIGI Mobil a anuntat ca extinde pana la 31.10.2020 o promotie speciala care le permite tuturor clientilor sa foloseasca internetul in roaming in Ungaria in aceleasi conditii in care il folosesc acum in Romania. Practic, toti clientii DIGI Mobil care merg in Ungaria se pot folosi de internet in limita a 50 GB pe teritoriul acelei tari, exact ca in Romania, deci nu trebuie sa isi faca vreo grija ca ar putea depasi traficul alocat de catre operator pentru serviciile sale.

DIGI Mobil: Anuntul GROZAV, Gratuitate UNICA pentru Romania

DIGI Mobil asimilare trafic internet

DIGI Mobil spune ca aceasta promotie este valabila pentru clientii sai numai daca folosesc reteaua DIGI Mobil Ungaria atunci cand se afla in tara, deci ea nu se aplica si in cazul in care este folosita o alta retea locala. Avand in vedere ca DIGI Mobil are infrastructura mobila si in Ungaria, era normal sa ceara folosirea retelei sale, insa spre deosebire de alti operatori, are acest avantaj urias pentru clientii sai, as putea spune unul unic pentru Romania.

DIGI Mobil e singurul operator de telecomunicatii din Romania care le permite clientilor sa foloseasca in roaming toata locarea de trafic de internet ca si cum l-ar folosi in tara de origine. Desi Orange, Vodafone, Telekom sunt prezente in multe tari europene, niciuna nu ofera ceva similar pentru clientii sai, deci DIGI Mobil are un beneficiu unic pentru clientii din Romania, dar numai daca acestia ii folosesc reteaua de telefonie din Ungaria cand se afla acolo.

DIGI Mobil are aceasta promotie valabila de ceva vreme, si a prelungit-o in cateva randuri, asa ca e de asteptat ca ea sa fie prelungita in continuare de catre operator chiar pana la sfarsitul anului 2020.