Kaufland: Anuntul URIAS, ce Ofera GRATUIT Exclusiv Astazi

Kaufland are un anunt urias pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit exclusiv astazi pentru toata lumea.

Kaufland csabai

Kaufland continua sa sarbatoreasca cei 15 ani de activitate din Romania, si continua sa o faca intr-un stil propriu, cu gratuitati pe masura dorintelor pe care le au clientii sai din toata tara, iar ei se pot bucura acum de surprize grozave. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din toata Romania in mod gratuit un fel de mancare la comanda facuta intr-unul dintre spatiile sale de grill pozitionate chiar langa intrarile in magazine.

Kaufland a inceput aceasta promotie chiar de zilele trecute, cand a decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a primi in mod gratuit anumite feluri de produse pe care le vinde in momentul de fata, si continua si astazi. In cursul zilei de astazi, 26 septembrie, cei de la Kaufland au doua feluri de mancare ce sunt oferite gratuit pentru clientii din toata tara, si asta fara sa aveti nevoie de vrenu card digital, sau altceva acum.

Kaufland: Anuntul URIAS, ce Ofera GRATUIT Exclusiv Astazi

Kaufland isi surprinde in mod pozitiv clientii din toata Romania cu decizia de a le oferi in mod gratuit un fel de mancare atunci cand comanda unul dintre cele care astazi sunt la promotie, asa cum ofera gratuit zilnic si un al doilea produs din anumite promotii. Cei de la Kaufland desfasoara in aceasta perioada foarte multe promotii cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate in Romania, deci va puteti bucura de oferte cum poate nu ati crezut ca veti avea.

La #15aniDeKaufland facem cinste cu produsele tale preferate de la grill.😍 Doar astăzi, 26.09, avem ofertă la meniul csabai 1+1 gratis.

Publicată de Kaufland Romania pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

Kaufland le-a promis clientilor din toata tara ca le va oferi doar cele mai bune promotii posibile in aceasta perioada, si se tine de cuvant, asta separat de celelalte promotii care sunt listate de catre magazinul online. Vorbim despre o gama foarte variata de reduceri pe care cei de la Kaufland le-au listat pentru toti romanii, si ar fi bine sa nu ratati tot ceea ce este in oferta, pentru ca nu se stie cand anume vor mai reveni respectivele produse in stoc.

Kaufland sarbatoreste 15 ani de activitate cu multe promotii pe care le gasiti pe website-ul lantului de hypermarket-uri, deci va puteti orienta acolo pentru orice sunteti interesati sa castigati de la companie acum.