DACIA Logan 2021: TREI SCHIMBARI Importante din Noul Model

DACIA Logan 2021 are trei schimbari importante facute pentru noul model de masina, iata ce este modificat de catre producatorul roman pentru clienti.

DACIA Logan 2021 estetica

DACIA Logan 2021 este urmatorul model de masina de la DACIA, el fiind anuntat in mod oficial luna aceasta, dar cu prezentare programata pentru data de 29 septembrie, adica marti, cand ii vom afla toate secretele. Pana atunci, cei de la DACIA au dezvaluit unele dintre secretele DACIA Logan 2021 pe website-ul sau, si vorbim despre cateva schimbari care ajung in noua serie de automobile, ele fiind importante pentru clientii din toata tara.

DACIA Logan 2021 va avea, in primul rand, o caroserie cu un design complet modificat, producatorul roman gandindu-se sa redefineasca intr-o mare masura seria sa de masini, asa cum e si normal pentru un upgrade de acest gen. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, atat DACIA Logan 2021, cat si celelalte modele noi, au design-uri regandite pentru a le face mult mai atractive din toate punctele de vedere pentru toti clientii.

DACIA Logan 2021: TREI SCHIMBARI Importante din Noul Model

DACIA Logan 2021 va avea deasemenea antena mutata in spatele masinii pentru a ajuta la aerodinamica, probabil, dar si pentru a-i genera masinii un aspect mult mai dinamic decat se observa in modelele anterioare. In aceeasi idee, DACIA Logan 2021 are geamurile laterale ingustate in raport cu modelele actuale, tot pentru a face masina sa arate mai dinamica, sau cel putin asta spune DACIA in descrierea facuta pentru sumara prezentare a noilor sale modele.

DACIA Logan 2021 vine deasemenea cu un ecart redus intre roti si pasajele acestora, o schimbare interesanta facuta de catre producator, dar care per total ajuta la aspectul mult mai modern al tuturor celor trei modele noi din serie. Per total, atat DACIA Logan 2021, cat si celelalte modele, vin cu schimbari foarte interesante care au menirea de a ne arata ca DACIA este capabila sa-si mondernizeze masinile pentru a le face sa arate cat se poate de bine in raport cu masinile concurente de pe piata.

DACIA Logan 2021 va fi o masina de referinta pentru industria auto din Romania, dar si din Europa, iar asta in principal multumita celor oferite la un pret cu mult mai mic decat al altor modele existente in momentul de fata pe pietele globale.