LIDL Romania: Anunt SPECIAL pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT

LIDL Romania are un anunt special pentru toti clientii sai din tara, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit pentru toata lumea, si cum poti profita.

LIDL Romania senzatii

LIDL Romania are astazi un nou anunt special pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru a ca decis iar sa ofere in mod gratuit ceva de care oricine se poate bucura in momentul de fata, daca isi face cumparaturile din magazinele sale. De aceasta data, cei de la LIDL Romania au decis sa lanseze un concurs in parteneriat cu Bellarom, un cunoscut producator de cafea, si le ofere clientilor din Romania vouchere pentru a cumpara produsele lor.

LIDL Romania a decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a castiga in mod gratuit vouchere in valoare de 50 de LEI fiecare pentru a cumpara cafea produsa de catre cei de la Bellarom, iar pentru a face asta nu trebuie sa va obositi prea mult. Cei de la LIDL Romania le cer romanilor sa povesteasca o experienta frumoasa care le-a ocupat intreaga noapte din viata, si prin tragere la sorti, cele mai interesante povesti vor castiga si premiile puse in joc acum.

LIDL Romania: Anunt SPECIAL pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT

LIDL Romania ofera impreuna cu Bellarom 20 de vouchere in valoare de 50 de LEI fiecare, deci exista sanse de castig pentru oricine este interesat sa profite de aceasta promotie extrem de interesanta organizata de catre magazin. Vorbim despre un sortiment de cafea care incepe sa fie tot mai popular in Romania, pe care LIDL Romania il vinde la preturi bune, si pe care il puteti castiga doar daca decideti sa va inscrieti in concursul lantului de magazine.

LIDL Romania vine cu aceasta oferta surpriza pentru ca stie cat de mult isi doresc romanii sa castige produse de acest gen la concursurile organizate in lantul sau de magazine, si acesta nu este singurul dintre ele. Cei de la LIDL Romania mai au si alte concursuri de care clientii romani se pot bucura, astfel ca oricine poate decide sa profite de situatie pentru a obtine in mod gratuit beneficii surprinzatoare de la magazinul online din tara noastra.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca aveti grija sa va inscrieti din timp pentru a putea beneficia de promotie inainte ca ea sa expire si sa nu o mai puteti accesa.