Netflix: OFICIAL, Vestea care a SUPARAT foarte Multi Abonati

Netflix a facut un anunt oficial care a suparat foarte multi abonati din intreaga lume, iata ce decizie a fost compania obligata sa ia in septembrie.

netflix eskel

Netflix a facut un anunt oficial care a suparat foarte multi abonati din intreaga lume, dar e ceva ce compania nu putea controla din cauza modului in care s-au desfasurat lucrurile la nivel global in ultimele luni de zile. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa inlocuiasca un personaj important din popularul serial The Witcher, compania fiind obligata sa faca acest lucru pentru ca nu putea aduce actorul pe platourile de filmare din cauza Coronavirus.

Netflix a decis sa il inlocuiasca pe actorul Thue Ersted Rasmussen, care interpreta personajul Eskel din serialul The Witcher, deoarece nu putea sa gaseasca un program convenabil in cadrul caruia sa il aduca pe platoul de filmare. Eskel va fi un rol important in cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher, iar Netflix a decis ca acesta ar trebui sa ii revina actorului Eidenbez, care a primit deja vestea ca va face parte din echipa de productie.

Netflix: OFICIAL, Vestea care a SUPARAT foarte Multi Abonati

Netflix a lansat serialul The Witcher in perioada sarbatorilor de iarna a anului trecut, iar el a fost primit cu foarte mult entuziasm de catre foarte multa lume, ceea ce desigur ca a generat nevoia ca un al doilea sezon sa fie facut. Desi in prima parte a anului au inceput filmarile pentru sezonul al doilea din The Witcher, ele au fost oprite din cauza restrictiilor ce au fost impuse de catre pandemia de Coronavirus, dar recent filmarile au fost reluate integral de catre Netflix.

“Din păcate, din cauza reprogramării din cauza Covid-19, nu o voi înfățișa pe Eskel în The Witcher. Este sfâșietor, desigur, dar mă simt mai ales fericită și recunoscătoare pentru zilele pe care le-am petrecut pe platouri la începutul acestui an. Toată lumea a fost extrem de angajată și pasionată de proiect și a fost o experiență cu adevărat inspiratoare.”

Netflix si-ar fi dorit, cel mai probabil, sa lanseze sezonul al doilea din The Witcher undeva in perioada sarbatorilor de iarna, insa acest lucru e greu de imaginat ca posibil, avand in vedere problemele care apar cu actorii care fac parte din echipa. E foarte posibil ca Netflix sa nu poata lansa sezonul al doilea al The Witcher chiar atunci cand isi doreste, dar totul depinde de modul in care pandemia de Coronavirus va mai bloca, sau nu, planurile de productie ale companiei.

Netflix a reluat filmarile pentru foarte multe titluri importante in ultimele saptamani, astfel ca e foarte posibil sa avem parte de o iarna plina de lansari extrem de interesante venite de la cea mai mare platforma de streaming din lume.