Samsung GALAXY S21 Ultra: Vestea GROZAVA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S21 Ultra are parte de o veste grozava anuntata pentru noul model de telefon, iata ce a pregatit compania Samsung pentru noi toti.

Samsung GALAXY S21 Ultra rapid

Samsung GALAXY S21 Ultra este versiunea de top a noii serii de telefoane la care lucreaza compania asiatica Samsung, insa nu este asteptata lansarea lor prea curand, ci undeva in prima parte a anului viitor. Avand in vedere ca Samsung lucreaza intens acum la Samsung GALAXY S21 Ultra, iata ca avem si primele detalii cu privire la noile telefoane, mai exact sistemul de incarcare rapida care va fi integrat in modelul de top va fi ceva ce va bucura clientii.

Samsung GALAXY S21 Ultra ar urma sa aiba integrat un sistem de incarcare rapida la 60W, fata de 45W cat e oferit in actualele modele din seria S20, deci e vorba despre o crestere substantiala, dar benefica pentru toti clientii. Samsung GALAXY S21 Ultra cu sistem de incarcare rapida la 60W se va incarca poate chiar cu 50% mai repede decat modelele actuale, asta probabil si fara ca autonomia bateriei sa fie afectata in timp de degradarea componentei folosite.

Samsung GALAXY S21 Ultra: Vestea GROZAVA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S21 Ultra nu ar fi primul telefon al coreenilor despre care se spune ca va veni cu un sistem de incarcare rapida atat de mare, insa acum exista si un incarcator de 65W de la Samsung care e capabil sa o sustina. Vorbim despre un incarcator oficial al celor din Coreea de Sud, care are o putere apropiata de cei 60W care sunt zvoniti pentru Samsung GALAXY S21 Ultra, astfel ca de aici si pana la ceva 100% real nu este decat un pas, si speram ca informatiile sa se adevereasca.

Samsung GALAXY S21 Ultra va fi modelul de top din seria S21, deci exista sanse foarte mari ca doar aceasta versiune sa aiba un sistem de incarcare rapida care sa fie chiar atat de rapid, restul putand avea incarcare rapida ceva mai lenta. Nu ar fi neobisnuit pentru Samsung sa implementeze exclusiv in Samsung GALAXY S21 Ultra acest sistem, asa cum a mai facut si cu alte modele de telefoane, deci ramane doar sa asteptam si sa vedem ce se va intampla.

Samsung GALAXY S21 Ultra ar urma sa fie prezentat in primavara anului viitor, impreuna cu restul modelelor de telefoane din serie, astfel ca nu mai avem foarte mult de asteptat pana cand le vom vedea in mod oficial.