Huawei MATE 40 Pro: SECRETUL Dezvaluit Inainte de Lansare

Huawei MATE 40 Pro are un secret foarte important dezvaluit inainte de lansare pentru utilizatorii din toata lumea, iata ce a fost anuntat pentru noi.

Huawei MATE 40 Pro puterea

Huawei MATE 40 Pro este in momentul de fata pregatit pentru lansare pentru clientii din toata lumea, multi asteptandu-l cu nerabdare, si iata ca vine inclusiv o veste grozava cu un secret important dezvaluit inainte de prezentare. Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa vina cu un chip Kirin 9000 incorporat, sau cel putin asta ne spune un nou zvon venit de la o sursa de incredere, care pana acum a oferit doar informatii valide cu privire la telefoanele Huawei.

Huawei MATE 40 Pro nu va fi singurul model din serie cu acest chip, toate urmand a-l folosi, inclusiv versiunea Pro Plus, sau cea RS Porsche Design, dar si tabletele MatePad Pro, are vor fi deasemenea lansate in aceasta toamna. Spre deosebire de tabletele din seria MatePad Pro, se pare ca in cazul Huawei MATE 40 Pro vorbim despre o alocare prioritizata a chip-urilor pentru ca productia a fost substantial redusa din cauza sanctiunilor impuse de SUA.

Huawei MATE 40 Pro: SECRETUL Dezvaluit Inainte de Lansare

Huawei MATE 40 Pro, Huawei MATE 40, Huawei MATE 40 Pro Plus, Huawei MATE 40 RS Porsche Design vor beneficia de majoritatea acestor chip-uri, in timp ce versiunea Lite, si tabletele MatePad Pro vor avea o alocare mai redusa. Acest lucru e perfect normal deoarece vorbim despre sanctiunile lui Donald Trump care impiedica partenerii asiatici ai celor de la Huawei MATE 40 Pro sa le ofere utilizatorilor cele mai bune componente in cantitatile dorite de catre ei.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa vina cu foarte multe schimbari in raport cu modelele anterioare, si foarte multe imbunatatiri semnificative, insa multe sunt conditionate de componentele care pot fi produse, sau nu. In aceasta idee, e greu de spus cate unitati ale Huawei MATE 40 Pro vor fi efectiv disponibile pentru achizitie in momentul lansarii, unii spunand ca ar urma sa fie oferite 8 milioane, in timp ce altii spuneau ca de fapt sunt mai putine.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi lansat initial exclusiv in Asia, urmand ca distributia in alte tari sa inceapa mai incet, dar deocamdata nu se cunosc si aceste planuri ale companiei chinezesti, desi e posibil sa le aflam foarte curand.