BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, foarte multi dintre ei beneficiind de ceva de care trebuie sa stie acum.

BANCA Transilvania fixuri

BANCA Transilvania are o veste grozava pentru foarte multi dintre clientii sai din toata Romania, una de care ei se vor bucura mai mult ca sigur pentru ca le va aduce ceva ce asteptau, poate, de destula vreme. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au lansat o noua actualizare pentru aplicatia BT Pay pe care o ofera pentru clientii din toata Romania, cea pentru telefoanele cu sistem de operare Android avand noua versiune disponibila acum.

BANCA Transilvania a lansat aceasta actualizare prin intermediul Google Play Store, astfel ca oricine e interesat sa o instaleze, o poate face incepand din acest moment, ea aducand rezolvari pentru problemele raportate pana acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania spun in descrierea listata in Google Play Store ca noua versiune aduce “fix-uri pentru telefonul tau”, deci nu vorbim despre implementarea de functii noi, ci doar despre corectarea celor vechi.

BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania stie foarte bine ca nu toti cei care ii folosesc aplicatia au in mod neaparat parte si de o experienta excelenta, si asta e perfect normal pentru ca vorbim totusi despre o aplicatie pentru telefoane mobile. Oricand pot aparea probleme in folosirea zilnica a unui asemenea tip de software, iar BANCA Transilvania e perfect constienta de acest lucru, dar incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cea mai buna experienta posibila.

BANCA Transilvania nu a actualizat inca aplicatia pentru iPhone, cea in legatura cu care au aparut plangeri dupa lansarea actualizarii pentru iOS 14, iar asta desi au trecut aproape doua saptamani din acel punct. BANCA Transilvania a recunoscut ca exista probleme cu acel update, si a promis ca ele vor fi rezolvate cat se poate de repede, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam cat ar urma sa dureze acest proces, deci trebuie sa avem in continuare multa rabdare.

BANCA Transilvania lucreaza in mod constant pentru a le oferi clientilor din intreaga lume doar cea mai buna experienta posibila pentru utilizarea serviciilor sale, astfel ca daca aveti un telefon Android, puteti face actualizarea pentru aplicatia BT Pay.