Orange: SURPRIZA cu care isi BUCURA Clientii din Romania

Orange isi bucura clientii din toata Romania cu o surpriza care a ramas in oferta sa, iata ce ai disponibil acum, si ce primesti gratuit de la operator.

orange motivatie

Orange nu isi lasa milioanele de clienti din toata Romania fara surprize foarte bune care au menirea de a le face viata mai frumoasa, si mai usoara, astfel ca astazi vorbim despre ceva ce operatorul continua sa ofere in mod surprinzator pentru clientii sai. Mai exact, cei de la Orange spun in aceasta pagina ca in continuare le ofera clientilor cu cartele prepay posibilitatea de a se bucura de returnarea unei parti din creditul de reincarcare, si nu doar atat.

Orange a lansat vara trecuta o oferta speciala pentru clientii sai din toata Romania, si a decis ca n-ar strica daca ei ar primi inapoi 10% din creditul de reincare facut pentru a activa o optiune de minim 5 euro. Acei 10% se ofera in contul cartelei, suma putand fi folosita mai apoi la fel ca oricare dintre sumele normale disponibile ca si credit pentru apeluri, reincarcari, si nu doar atat, deci clientii nu pierd nimic in toata aceasta situatie.

Orange: SURPRIZA cu care ii BUCURA pe Clientii din Romania

Orange nu ofera doar 10% din creditul de reincarcare inapoi in mod gratuit pentru clientii sai din toata Romania, ci a ales deasemenea sa ofere si trafic de internet de 100 GB pentru cei care beneficiaza de aceasta optiune. Acel trafic de internet poate fi folosit de catre clienti pentru apeluri oriunde in Romania, Orange oferindu-le oamenilor mai multe motive sa stea pe internet la viteze foarte bune, avand si cea mai rapida retea de internet mobil din Romania acum.

Orange a lansat aceasta oferta in vara pentru clientii sai din Romania, insa a decis sa o pastreze pentru ca oamenii inca mai au nevoie de ajutor, pandemia de Coronavirus generand dificultati pentru multe persoane. In aceasta idee, inca mai puteti profita de aceasta oferta grozava, si ar fi bine sa nu o uitati daca aveti cartela, pentru ca nu se stie cat timp ea va mai fi disponibila, desi nu cred ca va fi eliminata pana in ianuarie 2021.

Orange are surprize inclusiv pentru cei care au abonamente, doar ca sunt putin diferite, iar asta in ideea in care utilizatorii primesc alte beneficii, fara vreun ban returnat la plata abonamentelor in fiecare luna.