BRD Romania: Clientii ATENTIONATI despre o Problema Serioasa

BRD Romania are o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din toata tara cu privire la o problema serioasa care afecteaza foarte multa lume.

BRD Romania divulgare

BRD Romania are o atentionare importanta pentru toti clientii sai din Romania, una de care ar trebui sa stie fara discutie ei pentru ca ii vizeaza in mod direct, si ar trebui sa aiba grija sa nu se puna fara rost in situatii care le genereaza batai de cap. Cei de la BRD Romania le cer clientilor din toata Romania sa aiba grija cum isi folosesc cardurile bancare dupa ce le primesc de la banca, si decid ca ele ar trebui folosite la cumparaturi, tranzactii, sau la ce mai vor ei.

BRD Romania spune ca toti clientii ar trebui sa aiba grija sa nu ofere absolut nimanui PIN-ul cardului pe care il primesc de la banca, iar asta pentru ca in baza sa si a detinerii cardului in format fizic, oricine poate retrage bani din conturile clientilor. Aceasta recomandare este una imperativa pentru ca multi romani, nu doar clienti ai BRD Romania, obisnuiesc sa isi imparta PIN-ul cardului cu diversi membri ai familiei, sau chiar prieteni.

BRD Romania: Clientii ATENTIONATI despre o Problema Serioasa

BRD Romania ii atentioneaza deasemenea pe clientii sai din toata tara in legatura cu faptul ca nu ar trebui sa tina cardul si PIN-ul acestuia in acelasi loc, asa cum fac foarte multe persoane, din pacate, de obicei in portofel. Multi oameni in varsta au PIN-ul cardului notat pe o foaie, care de obicei e pusa in portofel langa card, iar cei de la BRD Romania le recomanda tuturor clientilor sa evite asemenea practici pentru ca pot ramane foarte rapid fara bani pe carduri.

BRD Romania nu spune asta, insa in legatura cu prima recomandare, ar trebui evitat tot timpul si cererea de ajutor de la persoane necunoscute pentru a scoate bani de la bancomate, si a le oferi PIN-ul pentru a face asta. Foarte multi batrani fac acest lucru pentru ca nu stiu sa foloseasca bancomatele, insa ar trebui sa ii ajutati pe cei dragi sa invete, sau sa le scoateti banii, fie de la bancomatele BRD Romania, fie de la oricare altele.

BRD Romania face aceasta atentionare pentru a ii proteja pe clientii sai din toata tara, si e bine sa stiti despre aceste recomandari deoarece ele au menirea doar de a ne ajuta, nu de a ne impovara si mai mult existenta.