DIGI Romania: Veste GROZAVA, ce Primesc Clientii din Romania

DIGI Romania are o veste grozava pentru clientii sai din toata tara, iata ce decizie a luat, si ce primesc cei care-i folosesc serviciile acum.

digi romania aproape

DIGI Romania are un anunt important pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie de mare interes pe care grupul de telecomunicatii a luat-o, si care vine spre beneficiul clientilor. Mai exact, cei de la DIGI Romania si-au anuntat intentia de a oferi extraoptiunea 4K, aparent, pentru mai multi clienti din tara noastra, dar nu neaparat si la un pret mai bun decat cel pe care-l ofera in momentul de fata.

DIGI Romania nu este singurul operator de telecomunicatii din Romania care are o extraoptiune 4K disponibila in oferta sa, dar este singurul care are si postul de televiziune DIGI 4K disponibil pentru clienti. DIGI Romania spune acum ca va aduce extraoptiunea 4K “mai aproape de clienti”, iar asta probabil inseamna o extindere in zone din tara noastra in care nu aceasta era disponibila deja, asta pentru ca la preturi mai mici probabil nu o vom vedea.

DIGI Romania: Veste GROZAVA, ce Primesc Clientii din Romania

DIGI Romania are concurenta mai mare din partea celor de la Vodafone, care seprat de Eurosport 4K, pe carel ofera si DIGI, mai au inclusiv Look Sport 4K, si Insight 4K, deci trei canale disponibile in acest format pentru toti clientii. Acesta este una vantaj interesant pe care Vodafone il are in fata celor de la DIGI Romania, unul care e cam imposibil de depasit de catre grupul romanesc fara sa adauge macar Insight 4K, pentru ca Look Sport nu va oferi.

DIGI Romania a lansat extraoptiunea 4K in ideea de a-i ajuta pe clientii sai din toata Romania sa beneficieze de acces la primul post de televiziune 4K, DIGI 4K la acea vreme, ea fiind extinsa cu Eurosport 4K chiar anul acesta. Tot anul acesta si cei de la Vodafone au decis sa includa mai multe canale de televiziune 4K in oferta lor pentru clienti, iar asta ii face pe cei de la DIGI Romania sa aiba oferte si mai bune pentru clientii din Romania.

DIGI Romania va anunta saptamana viitoare ce inseamna noua oferta pe care au pregatit-o pentru clientii din toata tara, asa ca ramane sa vedem ce anume urmeaza sa primim de la operatorul de telecomunicatii.