GMAIL: Decizia SURPRIZA Anuntata de catre Compania Google

GMAIL meet gratuit 2021

GMAIL este in centrul unui anunt privind o decizie surprinzatoare pentru toti utilizatorii din intreaga lume, iar asta deoarece Google a anuntat ca va extinde gratuitatea conferintelor video prin Meet pana la 31 martie 2021, 30 septembrie fiind data la care ea expira anterior.

GMAIL este cea mai mare platforma de conferinte video din intreaga lume, iar decizia de a se extinde disponibilitatea gratuita a Meet pentru conferinte video este ceva ce era de asteptat, chiar daca Google a facut anuntul atat de tarziu pentru toata lumea.

GMAIL le va permite tuturor utilizatorilor, indiferent de contul pe care-l au, sa faca aceste conferinte video fara limita cu oricine, si oricat, doresc, astfel ca veti putea folosi in continuare fara probleme platforma, asta pana cel putin pe 31 martie 2021.

“Când am reproiectat serviciul pe care l-am construit pentru întâlniri de afaceri sigure și l-am pus la dispoziția tuturor, am făcut și apeluri nelimitate (ei bine, limita este într-adevăr 24 de ore, dar încă nu am atins limita) până la 30 septembrie, deci că oamenii ar putea beneficia de aceleași beneficii ca și utilizatorii noștri de afaceri cu Contul lor Google existent. Ca semn al angajamentului nostru, astăzi continuăm apelurile Meet nelimitate (până la 24 de ore) în versiunea gratuită până la 31 martie 2021 pentru conturile Gmail.”