GTA 6: Schimbarile URIASE care vor fi Facute pentru Masini

GTA 6 realism

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare la Rockstar Games in momentul de fata, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, iar asta inseamna ca sunt pregatite surprize mari pentru jucatorii din intreaga lume, ele fiind in lucru de ceva vreme, si vor aduce o experienta mult mai buna de joc pentru noi.

GTA 6 urmeaza sa aiba schimbari mari pentru masinile pe care le putem controla, iar asta pentru ca Rockstar Games vrea sa faca totul mult mai realist, primul impact fiind pentru felul in care sunt afectate masinile de coliziuni, dar si felul in care acestea sunt distruse dupa prea multe accidente.

GTA 6 urmeaza sa mai renunte la partea fantastica in ceea ce priveste modul in care masinile interactioneaza intre ele, si nu numai, astfel ca o lovire a unei masini de alt automobil, sau de o cladire, ar putea sa distruga mult mai mult din ea decat in cazul GTA 5, spre exemplu.

GTA 6 are deja cateva dovezi ale acestui lucru chiar in GTA 5 Online, acolo unde, in primul rand, masinile sunt mult mai bine detaliate in comparatie cu cele de la inceputul jocului, iar in cazul curselor Open Wheel, ele sunt distruse intr-un mod mult mai realist decat pana in momentul de fata.

GTA 6 vine cu aceste schimbari in ideea de a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de joc posibila in momentul de fata, iar de aici vor veni mai mult ca sigur si multe laude pentru cei care se joaca in fiecare zi, ceea ce pana la urma este o veste grozava pentru noi toti.