Telekom: Surpriza GROZAVA pentru Clientii din TOATA Romania

Telekom este in centrul unei vesti grozave care vine ca o surpriza foarte buna pentru clientii din toata Romania, iata ce a fost dezvaluit despre operator.

telekom testata

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, avand foarte multi abonati in intreaga tara, iar pentru toti dintre ei vine si o veste grozava astazi, una de care mai mult ca sigur multi se vor bucura. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Orange au facut anul acesta o testare a performantelor retelei sale, aceasta fiind desfasurata cu ajutorul Ookla, compania care detine speedtest, iar pentru clientii Telekom vine o veste buna.

Telekom, conform testelor facute de catre cei de la Ookla, se plaseaza deasupra celor de la Vodafone cand vine vorba despre acoperirea 4G pe care o ofera in Romania pe partea de telefonie mobila, ceea ce este o surpriza foarte buna. Telekom are mai muilte zone din Romania care sunt acoperite de reteaua 4G, decat cei de la Vodafone, dupa cum puteti vedea mai jos, iar asta desi are oferte mult mai bune decat concurentul sau direct.

Telekom: Surpriza GROZAVA pentru Clientii din TOATA Romania

Telekom testata acoperire

Telekom nu depaseste Orange in ceea ce priveste acoperirea 4G pe care o ofera, cel putin conform celor de la Ookla, insa depaseste Vodafone, care are preturi mult mai mari pentru serviciile pe care le ofera. Telekom are o infrastructura vasta “mostenita” de la Cosmote, si imbunatatita in fiecare an, astfel ca rezultatele se vad, depasirea celor de la Vodafone fiind o realizare de care cei care conduc compania ar trebui sa fie efoarte mandri.

Telekom, in mod interesant, e prezentata in graficul (partea dreapta) de mai sus ca avand si acoperire mai mare decat cei de la Vodafone cand vine vorba despre toata infrastructura, depasind chiar si DIGI, inclusiv in ceea ce priveste disponibilitatea 4G. Rezultatele celor de la Telekom sunt impresionante, si arata ca investitiile de sute de milioane de euro facute in reteaua 4G au isi vad efectele, iar asta desigur ca ar trebui sa aduca si o experienta foarte buna pentru clienti.

Telekom continua sa investeasca in reteaua 4G pe care o are in Romania, si va continua investitiile cu reteaua 5G, asta desigur daca nu va pleca din Romania intre timp, si va vinde divizia mobila catre cei de la DIGI.