Raiffeisen Bank: Romanii Vizati Astazi de un Anunt SPECIAL

Raiffeisen Bank are un anunt special pentru toti romanii din tara astazi, unul de care ar fi bine sa stii pentru ca iti aduce ceva ce poate ca asteptai.

Raiffeisen Bank clasic

Raiffeisen Bank a facut astazi un anunt special care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, dar si de dincolo de granite, pentru ca vorbim despre ceva cu care banca vrea sa bucure cat mai multa lume in momentul de fata. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat pentru aceasta seara o noua aditie pentru Stagiunea Virtuala, adica un nou spectacol dedicat tuturor celor care in aceasta perioada mai au nevoie si de putina arta in viata lor data peste cap.

Raiffeisen Bank le spune tuturor romanilor ca in aceasta seara, incepand cu ora 19:30, cu totii ne vom putea bucura de inregistrari din seria “Classic Unlimited”, un proiect care este promovat de catre Asociatia Fapte din Cluj Napoca. Vorbim despre inregistrari de muzica clasica pe care cei de la Raiffeisen Bank le pun la dispozitia tuturor romanilor in momentul de fata, inregistrari care nu sunt disponibile chiar oriunde, si oricand, pentru cei care vor sa le asculte.

Raiffeisen Bank: Romanii Vizati Astazi de un Anunt SPECIAL

Raiffeisen Bank le aduna pe toate intr-o colectie foarte interesanta care poate fi urmarita de catre oricine, una pe care desigur ca nu ar trebui sa o ratati, deoarece vorbim despre un spectacol special gandit pentru noi. Cei de la Raiffeisen Bank continua astfel seria spectacolelor foarte bune pe care le-au tot publicat pentru romanii din toata tara, si au fost destule, astfel ca nu aveti de ce sa ratati aceasta noua demonstratie de virtuozitate pe care ne-o aduce banca.

Ce planuri ai pentru mâine seară? Te invităm în #StagiuneVirtuală, de la 19:30, să te bucuri de înregistrări rarisime…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Marţi, 29 septembrie 2020

Raiffeisen Bank va transmite totul incepand cu ora 19:30 in direct prin platforma de pe website-ul sau, ea fiind disponibila intr-o sectiune separata care este accesibila pentru toata lumea, deci stiti unde sa o gasiti. Raiffeisen Bank are acolo si foarte multe alte spectacole foarte bune pe care n-ar trebui sa le ratati deoarece ne prezinta creatii care au fost aduse la viata cu mult suflet pus de catre actorii care au muncit la reprezentatiile facute.

Raiffeisen Bank mai pregateste si alte surprize interesante pentru perioada urmatoare pentru clientii din toata lumea, iar toate dintre ele vor fi disponibile in direct pe website-ul bancii pentru toata lumea.