DIGI Mobil: Vestea GROZAVA la care NU Sperau Clientii Romani

DIGI Mobil are o veste grozava la care mai mult ca sigur nu sperau foarte multi dintre clientii romani, iata ce anunt neasteptat vine pentru ei.

DIGI Mobil zonalitate

DIGI Mobil este unul dintre marii operatori de telecomunicatii din Romania, cu milioane peste milioane de clienti in toata tara, iar pentru toti dintre ei vine o veste foarte interesanta de la un competitor direct, cei de la Orange. Mai exact, testele facute pentru a certifica faptul ca reteaua mobila a Orange este cea mai performanta din Romania au dezvaluit faptul ca DIGI Mobil are o acoperire surprinzator de buna, in special pe partea 4G.

DIGI Mobil este plasat deasupra celor de la Vodafone in ceea ce priveste acoperirea din Romania, de catre compania Ookla, care detine platforma Speedtest, dar si cu o retea 4G care este disponibila in mai multe zone decat cea a competitorului. DIGI Mobil nu depaseste Telekom si Orange in ceea ce priveste acoperirea in Romania, insa conform celor de la Ookla, Vodafone are mai putine zone cu acoperire, in special 4G, in comparatie cu RCS & RSD.

DIGI Mobil: Vestea GROZAVA la care NU Sperau Clientii Romani

DIGI Mobil zonalitate acoperire

DIGI Mobil este prezentat ca avand o acoperire marginal mai buna decat cei de la Vodafone in Romania, insa in cazul celei 4G diferenta este una mare, ceea ce vine ca o surpriza foarte mare, avand in vedere investitiile facute de ambele grupuri. Da, DIGI Mobil are o retea de internet mobil care este cu mult mai slaba decat cea a Vodafone, acest lucru fiind incontestabil, insa cand vine vorba despre acoperire, lucrurile stau complet diferit.

DIGI Mobil e prezentata intr-o situatie foarte interesanta aici deoarece pana acum cativa ani avea un acord cu cei de la Vodafone pentru a le folosi reteaua in zonele in care nu avea acoperire, insa iata ca lucrurile au evoluat intr-un mod neasteptat. Acum cei de la DIGI Mobil sunt prezentati ca avand acoperire mai mare, in special pe partea 4G, si aceasta este o veste grozava care ar trebui sa-i bucure pe milioanele de clienti pentru ca experienta lor ar trebui sa fie una excelenta.

DIGI Mobil a investit mult in retelele sale de telecomunicatii, si va continua sa o faca, iar rezultatele sunt foarte clar vizibile pentru operator, dupa cum era si normal, avand in vedere tot ceea ce s-a facut.