WhatsApp: Vestea GROZAVA Anuntata pentru TOTI Utilizatorii

WhatsApp este in centrul unei vesti grozave care vine pentru miliarde de utilizatori din toata lumea, iata ce se va intampla cu aplicatia de mesagerie.

WhatsApp comunicare

WhatsApp este de foarte multa vreme in centrul multor discutii in care este criticata subtantial din cauza faptului ca nu ofera nivelul de securitate de care au nevoie oamenii, dar si ca datele lor ajung prin alte servere ale Facebook. Ei bine, aceasta discutie a fost dusa la un cu totul alt nivel dupa ce Facebook a inceput sa combine Instagram si Messenger cu reteaua sa de socializare intr-un sistem unificat de mesagerie, si control, din care trebuia sa faca parte si WhatsApp.

WhatsApp este totusi lasata deoparte deocamdata, spre fericirea foartemultor utilizatori din lumea intreaga, cei de la facebook incercand deocamdata sa faca integrarea Messenger cu Instagram, iar abia apoi se vor gandi si la platforma de mesagerie. Asta inseamna ca procesul indelungat si complicat prin care WhatsApp va avea toate datele interconectate cu bazele de date ale Instagram si Messenger nu a fost deocamdata pornit, si nu va fi pornit prea curand.

WhatsApp: Vestea GROZAVA Anuntata pentru TOTI Utilizatorii

WhatsApp a fost in centrul multor critici aruncate impotriva Facebook dupa ce s-a aflat ca exista din partea companiei intentia de a unifica toate cele trei servicii, Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, spunand ca totul ar putea dura peste un an de zile. Ei bine, procesul de unificare a inceput deja de cateva luni, si vizeaza Instagram si Messenger deocamdata, dar WhatsApp va face deasemenea parte din el in viitorul nu foarte indepartat, insa nu inainte de finalul anului 2020.

WhatsApp va fi mai mult ca sigur integrata in acest ecosistem pe care Facebook vrea sa il construiasca pentru a interconecta utilizatorii din toata lumea, iar totul ar trebui sa se poata intampla undeva in cursul anului 2021. Desigur ca planurile finale pot fi date peste cap de ceea ce se va intampla pe final de an 2020 cu felul in care vor fi interconectate actualele servicii ale companiei Facebook, acest proces fiind foarte complicat din punct de vedere tehnologic.

WhatsApp nu va scapa totusi de preluarea datelor in diversele servere ale Facebook pentru ca utilizatorii sa poata comunica intre ei indiferent daca au cont in Instagram, Messenger, sau Facebook, iar desi unii vor aprecia functionalitatea, altii nu o vor aprecia.