Samsung GALAXY S30 Ultra: Iata cat de MARE este Noua Baterie

Samsung GALAXY S30 Ultra are parte de o certificare importanta astazi, iata cat de mare va fi noua baterie care va fi implementata in noul telefon.

Samsung GALAXY S30 Ultra acumulator

Samsung GALAXY S30 Ultra are astazi parte de o prima dezvaluire foarte interesanta cu privire la bateria care urmeaza sa fie folosita pentru a-i sustine functionalitatea, si am vorbi despre una de capacitate mare, daca informatiile sunt reale. Vorbim despre o posibila certificare pentru bateria Samsung GALAXY S30 Ultra facuta in China, acolo unde coreenii sunt obligati sa isi certifice unele dintre componentele pentru noile telefoane cu mult timp inaintea lansarii.

Samsung GALAXY S30 Ultra, conform informatiilor de azi, ar urma sa aiba o baterie de 4855 mAh, la certificare, adica o capacitate tipica de 5000 mAh, una uriasa pentru un telefon mare, care va costa si destul de mult. E normal ca Samsung GALAXY S30 Ultra sa aiba o baterie atat de mare din moment ce vorbim despre un telefon care are un ecran mare, si are nevoie de multa energie pentru chip-ul Exynos, ineficient din punct de vedere energetic.

Samsung GALAXY S30 Ultra: Iata cat de MARE este Noua Baterie

Samsung GALAXY S30 Ultra acumulator certificat

Samsung GALAXY S30 Ultra ar urma sa aiba o baterie fabricata de catre compania Amperex, nu de catre divizia Samsung care produce baterii, ceea ce este o distantare interesanta de brand-ul propriu. Chiar si asa, important aici este faptul ca Samsung GALAXY S30 Ultra va avea o baterie de capacitate mare care ar trebui sa le ofere clientilor si o experienta de folosire foarte buna, cel putin in baza informatiilor pe care le-am aflat pana in momentul de fata.

Samsung GALAXY S30 Ultra ar urma sa aiba o baterie cu doar 200/300 mAh mai mare decat cea din versiunea Ultra, diferenta dintre ele fiind mica, dar asta si pentru ca diferenta in dimensiunea ecranului va fi destul de mica. Nici in cazul celorlalte componente n-ar trebui sa fie diferente mari intre Samsung GALAXY S30 Ultra si modelul Plus, dar multe depind de modul in care compania Samsung vrea sa le ofere clientilor sai noutati in telefoane.

Samsung GALAXY S30 Ultra ar trebui sa fie prezentat in mod oficial in cursul lunii februarie de catre compania Samsung, in timp ce lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii martie.