BCR Romania: Mesajul SPECIAL, ce Ofera GRATUIT Romanilor

BCR Romania are un mesaj special pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa le ofere gratuit, si cum poti profita chiar acum de aceasta situatie.

BCR Romania ochelari

BCR Romania are astazi un mesaj special pentru toti romanii din tara, unul care poate ca va bucura anumite persoane care in aceasta perioada din an aveau nevoie de ceva diferit, si urmeaza sa primeasca multumita bancii. Cei de la BCR Romania au sponsorizat Art Safari, iar pentru ca nu multa lume a avut ocazia de a ajunge acolo, banca s-a gandit sa il puna pe George sa inregistreze un tur virtual in interiorul locatiei unde a avut loc gala.

BCR Romania are disponibil acest tur virtual chiar acum pentru toti romanii care sunt interesati sa profite de disponibilitatea sa, iar multumita lui veti putea vedea creatiile care au facut parte dintr-o gala foarte speciala anul acesta. Pentru a face lucrurile si mai interesante, cei de la BCR Romania permit vizualizarea acestei gale Art Safari fie in format la 360 de grade, fie cu o casca pentru realitate virtuala, alegerea fiind la urmaritor.

BCR Romania: Mesajul SPECIAL, ce le Ofera GRATUIT Romanilor

BCR Romania leaga aceasta experienta noua si de un concurs pe care il face tot cu ajutorul lui George, astfel ca ofere gratuit o pereche de ochelari VR pentru unul dintre romanii norocosi care au participat la un concurs anterior. Acel concurs viza castigarea unui bilet pentru a vedea Art Safari in Bucuresti, cei de la BCR Romania oferind destul de multe bilete pentru cei interesati sa se delecteze cu putina arta in aceasta perioada destul de complicata.

Dacă n-ai ajuns la Art Safari Bucharest sau ai fost și vrei să retrăiești experiența, George ți-o aduce în format 360°…

Publicată de BCR pe Joi, 1 octombrie 2020

BCR Romania le cere acum romanilor sa lege un comentariu la aceasta postare de comentariul facut la cea anterioara pentru castigarea de bilete la Art Safari, iar asa un norocos va castiga o pereche de ochelari VR. CEi de la BCR Romania nu spun ce fel de pereche de ochelari VR ofera pentru romanii dornici sa se bucure de o asemenea oportunitate, astfel ca ramane doar sa vedem cine si ce va castiga atunci cand concursul se incheie.

BCR Romania organizeaza acest concurs pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca sunteti dornici sa participati la el, ar trebui sa o faceti cat inca mai aveti ocazia, inainte sa dispara in totalitate.