DACIA Duster 3: OFICIAL, 3 Schimbari URIASE Confirmate Deja

DACIA Duster 3 are in mod oficial dezvaluite 3 schimari uriase care vor ajunge in masina, si totul multumita modelelor recente ale DACIA care au fost lansate.

DACIA Duster 3 servodirectie

DACIA Duster 3 este generatia viitoare de masini pe care producatorul roman vrea sa o lanseze pentru clientii din toata lumea, iar acum avem si confirmarea oficiala pentru unele dintre noutatile care vor ajunge in ea. Mai exact, vedem ceea ce a fost introdus in noile modele Logan si Sandero 3, iar in baza lor ne putem face o idee cu privire la ceea ce va ajunge in mod sigur si in DACIA Duster 3, daca nu chiar intr-o forma mai avansata.

DACIA Duster 3 urmeaza sa includa in mod sigur o frana de parcare electronica, aceasta fiind oferita cu noile modele Logan si Sandero 3, iar sansele ca ea sa nu fie oferita cu SUV-ul sunt chiar infime. O alta schimbare foarte importanta este implementarea unui sistem E-Call in caz de urgenta, DACIA Duster 3 urmand a fi capabil sa apeleze serviciul 112 in caz de accident, aceasta fiind o reglementare obligatorie impusa la nivel european pentru automobile.

DACIA Duster 3: OFICIAL, 3 Schimbari URIASE Confirmate Deja

DACIA Duster 3 urmeaza deasemenea sa aiba si servodirectie asistata electric, asa cum avem in masinile noi lansate saptamana aceasta, upgrade-ul fiind mai mult ca sigur pregatit pentru a fi oferit de catre producator. Vorbim despre o schimbare majora pentru DACIA Duster 3 pe partea de confort la condus, iar asta pentru ca servodirectia asistata electric va ajuta extrem de mult soferii la condusul in oras, in special in zonele inguste.

DACIA Duster 3 va avea mai mult ca sigur si alte schimbari majore implementate de catre producatorul de la Mioveni, si e bine sa vedem ca exista intentia de a ne oferi mai multe noutati importante pentru masina. Aceste 3 noutati pentru DACIA Duster 3 sunt doar cateva schimari menite sa faca experienta de condus una mult mai buna, si mai sigura, dar cel mai probabil ar trebui sa vedem si alte imbunatatiri majore de la cei de la DACIA pentru viitor.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial undeva prin 2022, sau 2023, nimeni nu stie sigur, deci avem ceva de asteptat pana cand noile modele vor fi lansate in mod oficial pentru noi toti.