Facebook: Decizia IMPORTANTA pregatita de Comisia Europeana

facebook servicii favorizare

Facebook, impreuna cu Apple, Google, si alte companii, urmeaza sa fie tinta unei foarte importante decizii pe care Comisia Europeana o pregateste in momentul de fata, ea urmand a le interzice sa-si mai favorizeze propriile servicii, aplicatii, si nu numai.

Facebook este una dintre companiile vizate din cauza faptului ca are o serie de servicii foarte importante pe care le ofera pentru clienti din toata lumea, iar ele sunt prioritare in comparatie cu cele ale concurentei, dar ele transmit deasemenea date in SUA, ceea ce nu ar prea trebui sa se intample.

Facebook are deja probleme cu Comisia Europeana din cauza faptului ca a primit deja o interdictie de a mai transfera datele clientilor in SUA, si e cam suparata ca nu mai poate face acest lucru, deci o noua reglementare de acest gen ar putea scoate compania din Europa, asa cum tot ameninta.

“Google, Facebook, Amazon, Apple și alți giganți din domeniul tehnologiei SUA ar putea fi interzis să își promoveze serviciile sau să forțeze utilizatorii să se înscrie la un pachet de servicii în conformitate cu proiectele de reguli ale UE care vizează restrângerea puterii lor. Proiectul de reguli, cunoscut sub numele de Legea serviciilor digitale, vizează stabilirea regulilor de bază pentru partajarea datelor și modul în care funcționează piețele digitale. Se așteaptă ca acestea să intre în vigoare până la sfârșitul anului.”