RCS & RDS: Decizia cu IMPACT pentru MILIOANE dintre Clienti

RCS & RDS are milioane de clienti din toata Romania vizati de o decizie cu impact pe care operatorul pare sa o fi luat, iata ce inseamna aceasta.

RCS & RDS fonduri

RCS & RDS are milioane de clienti in Romania in momentul de fata toti folosind diverse servicii oferite de catre operatorul de telecomunicatii, toti dornici sa beneficieze de doar cea mai buna expreienta posibila, insa desigur ca nu toti au parte de chiar acest lucru. Cei de la RCS & RDS au incercat in ultimul an sa rezolve o problema destul de importanta legata de acoperirea din Romania, astfel ca au construit o retea 2G de la zero in mai putin de un an.

RCS & RDS a actualizat constant informatiile privind acoperirea pe care o ofera retelele sale de telecomunicatii din toata tara, insa de mai bine de o luna de zile pare sa fi decis sa ia o pauza. RCS & RDS nu a mai actualizat absolut deloc informatiile privind acoperirea pe care o ofera pentru clientii din Romania in momentul de fata, si asta cel mai probabil pentru ca a oprit extinderea retelelor in zone in care pana acum nu exista acoperire pe partea de telecomunicatii.

RCS & RDS: Decizia cu IMPACT pentru MILIOANE dintre Clienti

RCS & RDS a extins reteaua 2G in Romania cu actualizari cam o data la 2/3/4 saptamani pentru zonele noi acoperite, insa pare sa fi ajuns in punctul in care nu prea mai are ce sa spuna pentru ca a acoperit cam tot ce era de acoperit. Daca va uitati la zonele pe care le acopera reteaua 2G a celor de la RCS & RDS, veti observa ca mai tot ceea ce trebuia acoperit cu reteaua lor 2G, e acoperit, si asta conteaza foarte mult in interiorul cladirilor.

RCS & RDS nu pare sa mai fi extins acoperirea 4G de ceva vreme, desci are una extinsa in tara noastra, aparent chiar mai buna decat cea a Vodafone, ceea ce este o surpriza foarte mare pentru multa lume. Pe de alta parte, inca trebuie sa faca un salt tehnologic pentru echipamente deoarece vitezele de internet mobil raman cele mai mici din toata tara acum.

RCS & RDS va continua sa investeasca in retelele sale din Romania, asa cum a facut in mod surprinzator in ultimul an, facand o intreaga infrastructura 2G de la zero, si cel mai probabil se va concentra pe noua sa retea 5G.